ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Φώφη Γεννηματά: «Η θέση των γυναικών χειροτέρευσε αισθητά μέσα στην πανδημία»
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Το Κίνημα Αλλαγής ήταν εξαρχής υπέρ της ψήφου των ομογενών χωρίς περιορισμούς»

NEWSROOM

Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, ο δρόμος μας για τη Νέα Αλλαγή

Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής4 ώρες πριν
«Η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργεί με αξιοκρατικό και αποδοτικό τρόπο, με το καλύτερο εκπαιδευτικό προσωπικό, με το βέλτιστο πρόγραμμα σπουδών για τους νέους δικαστές και εισαγγελείς».
Κώστας Σκανδαλίδης 🔗 https://bit.ly/3y7MfF7
Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής1 μέρα πριν
ΕΔΕΚΑΠ: Στις εκλογές για ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κατά την πρώτη Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου 2021, έλαβαν μέρος 270.706 πολίτες. Ανακοινώνονται, επίσης, τα τελικά αποτελέσματα του Α’ γύρου των εκλογών με 100% ενσωμάτωση των τμημάτων. 🔗 https://bit.ly/3xZlItG
Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής3 μέρες πριν
ΕΔΕΚΑΠ: Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 260.000 πολίτες και σε πολλά Εκλογικά Τμήματα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής πολιτών που περιμένουν να ψηφίσουν.
Είναι προφανές ότι η παράταση που δόθηκε ως τις 20:00 σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί. Με βάση αυτά τα νέα δεδομένα, χωρίς να δοθεί άλλη γενική παράταση η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε ότι σε όποιο Εκλογικό Τμήμα υπάρχει κόσμος που περιμένει να ψηφίσει, η ψηφοφορία θα παραταθεί μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης που περιμένει στην ουρά στις 20:00.
Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής3 μέρες πριν
ΕΔΕΚΑΠ: Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει στην Ελλάδα 222.000 πολίτες και 2.000 στο εξωτερικό, σύνολο 224.000. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης αποφασίζεται παράταση μίας ώρας, οπότε τα Εκλογικά Τμήματα θα λειτουργήσουν ως τις 20:00.
Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής3 μέρες πριν
ΕΔΕΚΑΠ: Επειδή διαπιστώνουμε πολύ αυξημένη συμμετοχή και προσέλευση ψηφοφόρων, όπου υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων θα φωτοτυπούνται αντίγραφα των ψηφοδελτίων, τα οποία θα σφραγίζονται και θα μονογράφονται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και στη συνέχεια θα παραδίδονται στους προσερχόμενους ψηφοφόρους, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία. Σε περίπτωση που υπάρχει και έλλειψη φακέλων, και δεν υπάρχει δυνατότητα να ανευρεθούν άλλοι, τα ψηφοδέλτια θα διπλώνονται στα τέσσερα και θα σφραγίζονται και μονογράφονται στην πίσω πλευρά από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και στη συνέχεια θα ρίχνονται στη κάλπη.

Επισημαίνουμε ότι για την Περιφέρεια Αττικής υπάρχει επάρκεια ψηφοδελτίων στα γραφεία του Κινήματος Χαρ. Τρικούπη 50.
Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής3 μέρες πριν
Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ): Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει στην Ελλάδα 89.000 πολίτες με ρυθμό περίπου 500 ψήφους ανά λεπτό.
Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί. Τα εκλογικά κέντρα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών άνοιξαν 1 ή 2 ώρες μετά την Ελλάδα. Στην Αμερική η ψηφοφορία δεν έχει αρχίσει ακόμα.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, αν χρειαστεί, θα δοθεί παράταση.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.