Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση είχε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με τη Μένη Μαλλιώρη, η οποία θα είναι υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ακολουθεί το βιογραφικό της:

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Σήμερα είναι Καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΕΚΠΑ και εργάζεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική-Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Διετέλεσε Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ το διάστημα 1999-2004.

Υπήρξε Πρόεδρος του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών τα διαστήματα 1997-1999 και 2010-2013.

Εργάσθηκε σαν σύμβουλος σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Ναρκωτικών στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-ΠΟΥ στη Γενεύη και στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Αθήνα.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νόσων-ECDC στη Στοκχόλμη ως εκπρόσωπος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία στη Λισσαβόνα για το διάστημα 1996-2013 και για το ίδιο Δ.Σ. το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας το 2018, την επέλεξε σαν εκπρόσωπό του.

Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Γραμματείας Τομέα Υγείας του «Κινήματος Αλλαγής».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

fofi-gennimata-ismini-morou