Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Τομέα Πολιτισμού του Κινήματος Αλλαγής

 

 

Συγχαρητήρια στην Παιδική Χορωδία ROSARTE και την Μαέστρο Ρόζη Μαστροσάββα για τον θρίαμβο που σημείωσαν στην 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα  στην Νότια Αφρική και την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων! 

 

Τα 47 παιδιά της χορωδίας Rosarte υπό την καθοδήγηση της πολυβραβευμένης  Ελληνίδας μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα και της εξαιρετικής πιανίστριας Τζένης Σουλκούκη, κατέκτησαν δύο ακόμη ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στην 10η Χορωδιακή Ολυμπιάδα του 2018 στη Νότια Αφρική  (5 και 6 Ιουλίου).Στο ιστορικό της έχει ήδη δύο χρυσά μετάλλια από προηγούμενες Ολυμπιάδες( 5η Χ. Ολυμπιάδα –  2008 GRAZ& 8η Χ. Ολυμπιάδα 2014 Riga)

 

Η Rosarte διαγωνίστηκε με υψηλότατη ερμηνευτική ακρίβεια, ήθος ζηλευτό του «ευ αγωνίζεσθαι »,με ψυχή ,ευαισθησία, αλληλεγγύη  και αρίστευσε στις κατηγορίες των champions, ανάμεσα από χορωδίες  βραβευμένες με χρυσά μετάλλια από Ολυμπιάδες ή διεθνείς διαγωνισμούς ( C2 Children’s Choir/Mixed Boys Choirs με 87,13 βαθμούς και C16 -Musica Sacra με συνοδεία :89,88 βαθμούς. )

 

Η Rosarte κατατάσσεται στις τέσσερις καλύτερες χορωδίες του κόσμου!

Αποτελεί τεράστια τιμή για την Ελλάδα  και τον πολιτισμό μας, και η διάκριση τους αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται η χορωδία.

 

Η Παιδική Χορωδία ROSARTE αποτελεί υπόδειγμα καλλιτεχνικής αριστείας, προσωπικής και συλλογικής προσπάθειας και ένα μουσικό σύνολο παγκοσμίου φήμης, που μας κάνει όλους υπερήφανους και δείχνει πως η συστηματική δουλειά μπορεί να κάνει το πλούσιο ταλέντο των Ελληνόπουλων να γίνει σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο! 

 

Συγχαρητήρια σε όλους για άλλη μια φορά, και πάντα επιτυχίες!

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

mixalis-tzelepis