Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Τομέα Νεοφυούς, Νεανικής και Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας του Κινήματος Αλλαγής

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η κυβέρνηση χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά τις νεοφυείς επιχειρήσεις ως ντεκόρ. Αντί να φωτογραφίζεται μαζί τους, ας απαντήσει ο Πρωθυπουργός και ο “καινοτόμος” πρώην εκδότης του “Χωνιού” στους νέους επιχειρηματίες, πόσα χρήματα εκταμιεύτηκαν στα προγράμματα που ανέφερε. Ας πει στην επιχειρηματική κοινότητα, νέα και υφιστάμενη, τι έχει κάνει η κυβέρνηση για την εξοντωτική φορολόγηση, το υψηλό μη μισθολογικό κόστος, την κλειστή στρόφιγγα της χρηματοδότησης για τους νέους επιχειρηματίες, τα υψηλά επιτόκια, το ενεργειακό κόστος, την ανύπαρκτη στήριξη της πατέντας και της καινοτομίας, τα χαμηλά ποσοστά απορρόφησης του ΕΣΠΑ στην ψηφιακή οικονομία. Όσο για την περίφημη Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα αποτελεί ένα από τα ανέκδοτα της τετραετίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Επειδή δεν έχουν απαντήσεις, μπορούν να αντιγράψουν από το Κίνημα Αλλαγής: 

– Μείωση της φορολογίας στο 20%   

– Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος

– Απαλλαγή από φόρους και εισφορές σύνταξης για 3 χρόνια σε όσους ξεκινούν επιχείρηση

– Δημιουργία Ταμείου για την Έρευνα και την Ανάπτυξη με τη συμμετοχή κράτους – μεγάλων επιχειρήσεων και τραπεζών για επενδύσεις στην οικονομία της Γνώσης

– Ειδικός αναπτυξιακός φορέας καινοτομίας για την υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων σε κάθε στάδιο και τη διασύνδεσή τους με την αγορά και την ερευνητική κοινότητα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ