Σε Ανακοινώσεις

Ανάκληση αδειών των υγειονομικών μετά από 2 χρόνια εγκατάλειψής τους

Αφού αδιαφόρησε για το ΕΣΥ σε ολόκληρη την πανδημία και προχώρησε σε αναστολή καθηκόντων των ανεμβολίαστων υγειονομικών χωρίς σχέδιο τώρα η κυβέρνηση προχωρεί άρον-άρον στην άρση αδειών όλων των υγειονομικών. Επί δύο χρόνια οι υγειονομικοί έχουν κυριολεκτικά εξοντωθεί, αγωνιζόμενοι μόνοι τους και χωρίς καμία έμπρακτη στήριξη από το κράτος για να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Ζητάμε ξανά ως Κίνημα Αλλαγής, όπως κάνουμε απ’ την αρχή της πανδημίας, την ενίσχυση του ΕΣΥ και όχι την σταδιακή παράδοσή του σε ιδιώτες. Ήδη από την αρχή της πανδημίας έχουμε καταθέσει αναλυτικό σχέδιο ενίσχυσης και αναγέννησης του ΕΣΥ, το οποίο βασίζεται σε 11+1 προτάσεις εκσυγχρονισμού των δομών και απαραίτητης ενίσχυσης των ανθρώπων που το απαρτίζουν.

Φ. Γεννηματά: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας να κατευθυνθούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την πρώτη στιγμή, στο Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί στήριξη της ελληνικής παραγωγής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Στην χθεσινή συνάντηση της Προέδρου, Φώφης Γεννηματάς με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου συζητήθηκε η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων που έπληξε η πανδημία, με κύριο θέμα τη διαγραφή των οφειλών τους προς το δημόσιο και τις τράπεζες.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ο αλαζόνας Μητσοτάκης συγκρίνεται διαρκώς με το ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι λιγότερο κακός!

Χθες στη Βουλή χάθηκε η ευκαιρία να συζητηθεί με νηφάλιο τρόπο και ψυχραιμία για το τι πήγε λάθος στις πυρκαγιές, για το εάν υπάρχουν ευθύνες και τι πρέπει να διορθώσουμε σε επίπεδο πρόληψης. Δεν γίνεται όταν έχει συντελεστεί η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με 4,5 φορές περισσότερες καμένες εκτάσεις από τον μέσο όρο των τελευταίων 12 ετών, ο Πρωθυπουργός να λέει υποτιμητικά στους πολίτες, ότι «ο καθένας ήθελε ένα ελικόπτερο πάνω από το χωριό του». Όπως υπογράμμισε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪκαι την εκπομπή «Newsroom ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Δεν γίνεται να εκμεταλλεύεται τον πολύ χαμηλό πήχη που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχώς να συγκρίνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο λιγότερο κακός».

Να μην επιτραπεί ο εμφυλιοπολεμικό διχασμός και οι ακραίοι στις προσεχείς εκδηλώσεις σε Γράμμο-Βίτσι

Με ερώτηση των βουλευτών μας Γ. Φραγγίδης και Β. Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο επιχειρείται να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις διχόνοιας του λαού μας, με αφορμή την εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) σε Γράμμο-Βίτσι. Ως εκ τούτου, το Κίνημα Αλλαγής ως συνέχεια της Δημοκρατικής Παράταξης, που αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και συμφιλίωσε τον ελληνικό λαό ζητά να αποσαφηνίσει ο αρμόδιος Υπουργός, εάν συμφωνεί και έχει εγκρίνει το περιεχόμενο αυτών των εκδηλώσεων. 

Περισσότερα ΕΔΩ

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Στήριξη εγχώριας παραγωγής και μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης»Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου