Σε Ανακοινώσεις

Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ το διπλασιασμό των ποσοστών μας, το έχω αποδείξει στην πράξη

«Μπορούμε να διπλασιάσουμε και πάλι τα ποσοστά μας. Μπορώ να το εγγυηθώ. Και εγώ τουλάχιστον το έχω αποδείξει στην πράξη» τόνισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κατά την διάρκεια συνέντευξής της στη διαδικτυακή εκπομπή «Meeting Point» του Newsbomb και στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη. Πιο αναλυτικά: 

Για την «επιστροφή» στο ΠΑΣΟΚ

«Το Κίνημα Αλλαγής υπάρχει επειδή υπάρχει το ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ σήμερα υπάρχει και είναι κοινοβουλευτικό κόμμα επειδή υπάρχει το Κίνημα Αλλαγής. Απλά πράγματα. Και όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και όλοι ξέρουν ποιες είναι οι ρίζες μας.  Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες για κατανάλωση. Είναι παιχνίδια γύρω από συναισθήματα και αναμνήσεις. Όσο με αφορά, τα δικά μου συναισθήματα και οι δικές μου αναμνήσεις για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πούλημα. Το ΠΑΣΟΚ είναι ορθάνοιχτο και είναι ορθάνοιχτο γιατί έγιναν προσπάθειες και έκανα προσπάθειες προσωπικά». 

Για τις προοπτικές του Κινήματος Αλλαγής

«Έχουμε σταθερά ανοδική πορεία. Περάσαμε πέτρινα χρόνια με προσπάθεια απαξίωσης της παράταξής μου, προσπάθεια περιθωριοποίησης, δεν ήταν απλά και εύκολα όλα. Και σήμερα θεωρώ ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που μπορούμε πια να κάνουμε και το άλμα προς τα μπρος. Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας, μάλιστα τα υπερδιπλασιάσαμε θα έλεγα, γιατί ξεκινήσαμε δημοσκοπικά με ποσοστά εξωκοινοβουλευτικά». 

Για τις προκλήσεις Ερντογάν

«Προερχόμαστε από μια παράταξη η οποία έχει γράψει ιστορία πατριωτική. Έχουμε να διεκδικούμε για τη χώρα μας, να κερδίζουμε για τη χώρα μας και εγώ τουλάχιστον δεν ανέχομαι αυτή την παθητική και αμυντική πολιτική που διαρκώς υποχωρούμε απέναντι στις απαιτήσεις της Τουρκίας, χωρίς να ενισχύουμε τις συμμαχίες μας και χωρίς να διεκδικούμε στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμείς θα ήμασταν στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης εάν αποφασίσει επιτέλους να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται η Ελλάδα».

Βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της κ. Γεννηματά ΕΔΩ.

Φ. Γεννηματά: Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν

«Σήμερα ξεκινά  και η καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής. Το μήνυμα μας είναι:  Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε» δήλωσε σήμερα εγκαινιάζοντας την εμβολιαστική εκστρατεία του Κινήματος Αλλαγής, η Πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά στα πλαίσια της περιοδείας της στη Μεσσηνία. Ειδικότερα, η κ. Γεννηματά ανέφερε: «Με χαρά βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ξεκινώ τις συναντήσεις μου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος δημόσια πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού. Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου. Η πανδημία καλπάζει. Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν. Σήμερα ξεκινά  και η καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής. Το μήνυμα μας είναι:  Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε. Θέλουμε να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Λέμε ναι στον εμβολιασμό,  όχι στον διχασμό». Η καμπάνια «Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε» του Κινήματος Αλλαγής θέτει ως στόχο ο εμβολιασμός να θεωρείται από τους πολίτες όλων των ηλικιών ως μια πράξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. 

Δείτε το αναρτημένο υλικό της καμπάνιας «Νοιαζόμαστε-Εμβολιαζόμαστε» ΕΔΩ.

Παρέμβαση Κινήματος Αλλαγής για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου των υγειονομικών


Αντίθετα από την κυβέρνηση που έμεινε στο κούφιο χειροκρότημα από τα μπαλκόνια ως αναγνώριση του δύσκολου έργου των υγειονομικών, το Κίνημα Αλλαγής με αίσθημα ευθύνης, καταθέτει στη Βουλή τροπολογία με την οποία ζητά την έμπρακτη αναγνώριση του σπουδαίου έργου των ηρώων της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, με  τροπολογία – Προσθήκη στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Οργανικός Νόμος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και άλλες συναφείς ρυθμίσεις» βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν την Υπαγωγή των υγειονομικών Πίνακα Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, την αυτοτελή φορολόγηση του Ιατρικού Προσωπικού του ΕΣΥ, την ένταξη της COVID-19 στον Εθνικό Κατάλογο Επαγγελματικών ασθενειών καθώς και την απονομή σύνταξης λόγω αναπηρίας και θανάτου από τη νόσο της COVID-19. Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίζει να αγωνίζεται εντός κι εκτός Βουλής για την έμπρακτη αναγνώριση της αυτοθυσιαστικής μάχης, του πολύτιμου έργου και της κοινωνικής προσφοράς των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Περισσότερα ΕΔΩ

MH XAΣΕΤΕ

Αύριο, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, ζωντανά από τις σελίδες Facebook της Προέδρου και του Κινήματος Αλλαγής, η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση που διοργανώνουν το Δίκτυο «Πράσινος Κόσμος» και η περιφερειακή παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος» στο Κέντρο  Ελληνισμού  Ιδρύματος  Δαμιανού στον Σχίνο Κορινθίας, για το περιβάλλον και τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τα Γεράνεια Όρη.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ρυθμός Επικαιρότητας - 21.07.2021Φώφη Γεννηματά από το Σχίνο Κορινθίας: «Είμαστε εδώ, μαζί με τους Οικολόγους Πράσινους, για να αναλάβουμε δράση για το περιβάλλον»