Σε Ρυθμός Επικαιρότητας

Φ. Γεννηματά: Συνυπεύθυνοι Μενδώνη – Μητσοτάκης για τον “επικίνδυνο” Λιγνάδη

Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ  υποκρισίας και θράσους ενώ προκαλούν την κοινή γνώμη, σχολιάζει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η υπουργός Πολιτισμού σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. «Αλήθεια ποιος διόρισε στο Εθνικό Θέατρο τον “επικίνδυνο”, όπως ομολόγησαν κ. Λιγνάδη; Αλήθεια ποιος επί εβδομάδες προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση;» διερωτάται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, που σημειώνει: Την απάντηση πλέον την γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Και για τα δύο ερωτήματα. Η κ. Μενδώνη, με εντολή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και «δεν πείθει κανέναν η σημερινή καθυστερημένη αντίδραση της κυβέρνησης. Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, κάποιος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί. Αλλά εδώ για την κυβέρνηση της ΝΔ η λέξη “φιλότιμο”, είναι απόλυτα άγνωστη. Ντροπή!”

“Χάθηκε το φιλότιμο κ. Χαρδαλιά”

“Αντί να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Χαρδαλιάς για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών τόσες ημέρες, ζητά και τα ρέστα. Αλλά, είπαμε, το φιλότιμο είναι άγνωστη λέξη για τη Νέα Δημοκρατία”, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης , τα βέλη που εξαπέλυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά του Κινήματος Αλλαγής. 

Πανδημία: Κρίσιμα τα ερωτήματα για την πορεία των εμβολιασμών

Απαντήσεις για την πορεία των εμβολιασμών κατά του COVID-19 στη χώρα μας, ζητά η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά. Έπειτα από τις διαμαρτυρίες ότι ηλικιωμένοι άνθρωποι καλούνται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα -ακόμη και θαλάσσια μίλια- για να εμβολιαστούν, τις καταγγελίες φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας για τον μη προγραμματισμό ραντεβού στην ηλικιακή ομάδα 75-79, αλλά και την απουσία μέριμνας για τον εμβολιασμό ξένων υπηκόων που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, ζητώνται σαφείς απαντήσεις από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια σε μία σειρά καίριων ερωτημάτων. Περισσότερα ΕΔΩ.

“Χέρι – χέρι” στην αδιαφάνεια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, χέρι – χέρι, ψήφισαν την τροπολογία 760/117 του κ. Χατζηδάκη, που ενισχύει την αδιαφάνεια στις αναθέσεις και τις προμήθειες του Δημοσίου και περικόπτει τα δικαιώματα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Κι όμως, η δεξιά του Κ. Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα προωθούν από κοινού τις απευθείας αναθέσεις, προμηθειών και έργων, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, με παράκαμψη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και με πλήρη αδιαφάνεια, χωρίς καν, προηγούμενη δημοσίευση. Διαβάστε την αναλυτική δήλωσητου Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Κλείσιμο Εθνικής Οδού: Να κατατεθεί στη Βουλή η σύμβαση με την εταιρεία

Η κυβέρνηση που είχε κλείσει την Εθνική Οδό ήδη τον Δεκέμβριο του 2019, οφείλει να ενημερώσει γιατί για ακόμη μία φορά δεν μερίμνησε  ταλαιπωρώντας τους πολίτες. Με αναλυτική κοινοβουλευτική ερώτηση που υπέβαλαν προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Γιώργος Καμίνης και ο Χρήστος Γκόκας διατυπώνουν εννέα κρίσιμα ερωτήματα για την απόφαση προληπτικού κλεισίματος της Εθνικής Οδού και αιτούνται την κατάθεση εγγράφων, μεταξύ των οποίων και της σύμβασης παραχώρησης με την εταιρεία λειτουργίας.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ρυθμός Επικαιρότητας | 18.2.2021Ρυθμός Επικαιρότητας | 22.2.2021