Σε Ανακοινώσεις, Ρυθμός Επικαιρότητας

Ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας, για σοσιαλδημοκρατική διακυβέρνηση

Ο ελληνικός λαός έχει κρίνει τη διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Τώρα βιώνει και τη συνέχεια αστοχιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αμφότεροι, αντί να λύσουν προβλήματα, άθροισαν καινούργια. Ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας. Η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για την ευημερία και προοπτική του ελληνικού λαού. Γι΄ αυτό και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να δίνει μάχες εντός κι εκτός Βουλής μέχρι ο λαός μας να ξαναζήσει μέρες κοινωνικής δικαιοσύνης.

Υπόθεση παρακολούθησης Θ. Κουκάκη: Να ερευνηθεί άμεσα σε κάθε πτυχή

«Η προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφικής έρευνας αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα και αντίστοιχα υποχρεώσεις της Πολιτείας. Καλούμε κάθε αρμόδια κρατική αρχή να ενεργήσει το ταχύτερο δυνατό και να ερευνηθεί το θέμα σε όλες του τις πτυχές» σημειώνει για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Δήμοι: Γονατίζουν από τα «φέσια» των Εταιρειών-παρόχων ενέργειας

Το οικονομικό πλήγμα που προκαλείται στους Δήμους εξαιτίας των εκατομμυρίων εισπραχθέντων δημοτικών τελών που τους οφείλουν ορισμένες Εταιρείες παροχής ενέργειας, φέρνει στην Βουλή με ερώτησή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Ειδικότερα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ρίχνει φως στο έντονο πρόβλημα που έχει ανακύψει για τα έσοδα των Δήμων, από το γεγονός ότι -όπως καταγγέλλουν Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι- ορισμένοι από τους παρόχους ενέργειας δεν αποδίδουν στους Δήμους τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού που έχουν ήδη εισπράξει από τους πολίτες δια των λογαριασμών ενέργειας! Κι αυτά συμβαίνουν ενώ η δημοσιονομική θέση των Ο.Τ.Α είναι ήδη δυσχερής και η εκτόξευση του κόστους ενέργειας οδηγεί σε εφιαλτικό αδιέξοδο τόσο τους Δήμους όσο και τους πολίτες, όπως τεκμηριωμένα και με προτάσεις έχει αναδείξει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής. Γι’ αυτό ζητάμε συγκεκριμένες απαντήσεις για την έκταση του προβλήματος, ποιες εταιρείες ακριβώς αφορά, πόσα χρωστά η κάθε μία και σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα προχωρήσει η Κυβέρνηση για την εξομάλυνση της κατάστασης. Περισσότερα ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Απάντηση Μπουρχάν Μπαράν στην ανυπόστατη ανάρτηση βουλευτή της ΝΔ

«Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ» σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μπουρχάν Μπαράν απαντώντας στην ανυπόστατη ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Τάσου Χατζηβασιλείου. Όπως εξηγεί αναλυτικά ο κ. Μπαράν παραθέτοντας και σχετική φωτογραφία: «Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα χθες έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται. Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας. Αυτό συνέβη ξαφνικά, όπως με ενημέρωσαν εκ των υστέρων οι συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου στην Ξάνθη που ήταν παρόντες, κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς καμία ενημέρωσή μου για μια τέτοιου είδους ενέργεια. Μετά το συμβάν μάλιστα αποχώρησα. Η πορεία μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη».

Μη χάσετε: Συνέντευξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Mega

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο θα παραχωρήσει αύριο Σάββατο 16 Απριλίου στις 7:50 πμ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρωτοβουλίες αυτο-οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Στο πλαίσιο της αυτο-οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2022 οι παρακάτω δράσεις:

Σάββατο 16 Απριλίου

  • Λαμία (Φθιώτιδα) – Ξενοδοχείο Σαμαράς (Πλατεία Διάκου)

Ώρα: 19.00 

Ομιλητές: Ευαγγελία Λιακούλη- Βουλευτής Λάρισας, Αφροδίτη Παπαθανάση- Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου.

Κυριακή 17 Απριλίου

  • Μεσσηνία – Ξενοδοχείο Horizon Blue (Καρακούση 1)

Ώρα: 11.00 π.μ. 

Ομιλητές: Παύλος Γερουλάνος, Κουκουδάκη Μάρα – Μέλος ΚΠΕ.

  • Ξάνθη – Ξενοδοχείο Elisso (Βασ. Σοφίας 9)

Ώρα: 12.00 

Ομιλητές: Γιώργος Πεταλωτής – Μέλος ΚΠΕ, Ρένια Ζαρκαδούλα- Μέλος ΚΠΕ.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Συνάντηση κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων