Σε Ανακοινώσεις

Φ. Γεννηματά: Εθνική συνεννόηση για την πανδημία, το Κίνημα μπροστάρης σε καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών

Έχουμε επισημάνει ότι η διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, και ιδιαίτερα του προγράμματος εμβολιασμού, δημιούργησε ασυνέχειες, προβλήματα και σύγχυση στους πολίτες, δυναμώνοντας έμμεσα το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Γι’ αυτό και επικοινωνιακές ή αποσπασματικές παρεμβάσεις δεν λύνουν το πρόβλημα όσο δεν προχωρά ο μαζικός εμβολιασμός και η λήψη μέτρων προστασίας, πριν χαθεί οριστικά η τουριστική σεζόν και η χώρα κυλήσει ξανά σε ένα νέο πανδημικό κύμα. Παίρνουμε λοιπόν σήμερα την πρωτοβουλία, με επικεφαλής την Πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά, και καλούμε κόμματα και φορείς να συστρατευθούμε στον κοινό αγώνα. Το Κίνημά μας, μάλιστα, θα ετοιμάσει ειδική καμπάνια ενθάρρυνσης του εμβολιασμού τονίζοντας τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας. 

«Το Κίνημα Αλλαγής ξεκινά καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού και ενημέρωσης των πολιτώνΔυστυχώς η πανδημία είναι εδώ. Είχαμε προειδοποιήσει, όταν η κυβερνητική προπαγάνδα καλλιεργούσε τον εφησυχασμό. Η κυβέρνηση τώρα πανικόβλητη εξαντλείται σε απειλές των Υπουργών και εξαγγελίες στο πόδι, που δεν μπορούν να ελεγχθούν και να τηρηθούν. Επιβάλλεται να αυξηθεί άμεσα ο ρυθμός εμβολιασμού και να τηρούνται τα μέτρα προστασίας. Επιτέλους η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι το πρόβλημα χρειάζεται συνεννόηση όλων μας, αξιοποίηση όλων των δυνάμεων, για να πείσουμε τους πολίτες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για ολιγοήμερη επίσκεψη. 

Βίντεο ΕΔΩ

Απολογισμός #2xroniaND: Ελλάδα για λίγους 2.0

Τον πραγματικό απολογισμό για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δίνει στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής, συμπυκνώνοντας παρουσιάζοντας τα “έργα και τις ημέρες” της σε κάθε τομέα δημόσιας πολιτικής. Απηχώντας το πνεύμα του απολογισμού, η Πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά σημειώνει σε σχετική δήλωσή της ότι «οι ανισότητες διευρύνονται και οι αδικίες παγιώνονται». Την πραγματικότητα, όσο κι αν επιχειρεί να την κρύψει η Κυβέρνηση με την μιντιακή υπεροπλία που διαθέτει, εμείς και τη θυμόμαστε και έχουμε χρέος να την αλλάξουμε, με προοδευτική διέξοδο για τους πολίτες, το Κίνημα Αλλαγής. Ενδεικτικά, η Κυβέρνηση: 

  • Αφησε το ΕΣΥ στην τύχη του & προστάτευσε μόνο την ιδιωτική υγεία, την οποία κράτησε covid-free. 
  • Στήριξε μόνο τους μεγάλους & ισχυρούς, αποκλείοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης & τον τραπεζικό δανεισμό. 
  • Άφησαν 350.000 μακροχρόνια άνεργους χωρίς βοήθεια
  • Οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν κατά 35% και 346.000 πολίτες περιμένουν ακόμη τη σύνταξή τους.
  • Το δημόσιο σχολείο εγκαταλείφθηκε στην διάρκεια της πανδημίας, κ.α.

Διαβάστε ΕΔΩ τον απολογισμό για τα δύο χρόνια ΝΔ 

Βίντεο ΕΔΩ

Υλικό καμπάνιας ΕΔΩ

Εξηγήσεις ζητά το Κίνημα Αλλαγής για το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ.

Δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” φέρει αξιωματούχους της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής να παρακάμπτουν υγειονομικά πρωτόκολλα με “εντολή Χαρδαλιά”, προκειμένου να περάσουν τον έλεγχο μπασκετμπολίστες της Φενερμπαχτσέ, που είχαν πυρετό, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον Οκτώβριο του 2020. Ο κ. Χαρδαλιά διαψεύδει και μιλά για πλαστό δημοσίευμα, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν. Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, σε ανάρτησή του σχολίασε ότι: «Το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από αξιωματικούς της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής απαιτεί περισσότερες εξηγήσεις ΚΑΙ από τον κ. Χαρδαλιά και από την εφημερίδα». 

Μοιραστείτε την ανάρτηση.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ρυθμός Επικαιρότητας - 06.07.2021Συνάντηση του Κινήματος Αλλαγής με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος