Σε Ανακοινώσεις, Ρυθμός Επικαιρότητας

Ν. Ανδρουλάκης από Λήμνο: Αμέριστη αλληλεγγύη για όλους τους κατοίκους των ακριτικών μας νησιών

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης» ευχήθηκε από τη Λήμνο όπου βρίσκεται για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως δήλωσε: «Εδώ από τη Λήμνο θέλω να εκφράσω την αμέριστη αλληλεγγύη μου για όλους τους κατοίκους των ακριτικών μας νησιών και να τους δεσμευθώ ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνουν».

Βίντεο ΕΔΩ

«Μονόδρομος το εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας»

Χθες, αργά το απόγευμα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε σε ομιλία του μέλη και φίλους του Κινήματος στη Λήμνο: «Απέναντι στις προκλήσεις που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα από τον κ. Ακάρ και από άλλα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης, η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ισπανία και η Γερμανία, που συνεχίζουν να εξοπλίζουν την Τουρκία. Πρέπει επιτέλους και μέσω της νέας προεδρίας της Γαλλίας υπό τον κ. Μακρόν, να υπάρξει μια απόφαση στο Συμβούλιο που δεν θα επιτρέπει σε αυτά τα κράτη να έχουν τέτοιες συνέργειες με την τουρκική ηγεσία».

«Αδιανόητο να μην αυξάνονται τα σημεία για δωρεάν τεστ»

«Είναι αδιανόητο αυτές τις ημέρες, που υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και χιλιάδες κρούσματα, να μην αυξάνονται τα σημεία που οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test και PCR test και να βλέπουμε αυτές τις πολύ μεγάλες ουρές. Είναι επίσης αδιανόητο εδώ στα νησιά, που θα πρέπει σταθερά να στηρίζουμε τη νησιωτικότητα, να συνεχίζει να μην υπάρχει η πολιτική του μειωμένου ΦΠΑ και να συνεχίζει να συνδέεται μόνο με το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Όταν λέμε στήριξη της νησιωτικότητας εννοούμε και την πολιτική του μειωμένου ΦΠΑ. Και εμείς ως παράταξη θα επιμείνουμε στην κατεύθυνση αυτή», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, υπενθυμίζοντας και επερώτησή του ως Ευρωβουλευτής προς τον πρώην Επίτροπο Οικονομικών κ. Μοσκοβισί, όπου είχε αποδειχτεί ότι ήταν επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να μην υπάρχει μειωμένος ΦΠΑ.

Περισσότερα ΕΔΩ

#Spametonfovo: Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δίνει «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής»

Την διαδικτυακή του καμπάνια για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που φιλοδοξεί έτσι να δημιουργήσει μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο. Το νέο διαδικτυακό υλικό που θα αναρτάται καθημερινά στα social media του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, περιλαμβάνει έγκυρα στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες που αποδομούν την παραπληροφόρηση και στοχεύουν στο να «σπάσουμε τον Φόβο» και να δώσουμε όλοι μαζί «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής». 

Δείτε ΕΔΩ & Μοιραστείτε τις αναρτήσεις

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Νίκος Ανδρουλάκης από Λήμνο: «Μονόδρομος το εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας»«Πανηγυρίζουν» για τη μεταποίηση χωρίς να τη στηρίζουν