Σε Ανακοινώσεις, Ρυθμός Επικαιρότητας

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν είναι μόνο δεξιός αλλά ένας αδέξιος & αδύναμος πρωθυπουργός

«Δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη σε αυτή την Κυβέρνηση» σημείωσε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές του Δήμου Βιλίων, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Στάθη Χρήστο. Ειδικότερα: «Ο κ. Μητσοτάκης με το φιάσκο του ανασχηματισμού απέδειξε ότι είναι όχι μόνο δεξιός αλλά ένας αδέξιος και αδύναμος Πρωθυπουργός. Ομολόγησε αυτό που δεν παραδεχόταν. Ότι η κυβέρνησή του απέτυχε να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές. Και η μεγάλη καταστροφή εδώ στα Βίλια το επιβεβαιώνει. Γι’ αυτό και εμείς επιμένουμε ότι στα αναγκαία προγράμματα ανασυγκρότησης των περιοχών, μέτοχοι και διαχειριστές πρέπει να είναι οι κάτοικοι και οι θεσμικοί φορείς. Όχι η Μαξίμου Α.Ε.».

Βίντεο ΕΔΩ

Ο ανασχηματισμός δικαίωσε την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής

Ο χθεσινός ανασχηματισμός – φιάσκο, όμοιο του οποίου δεν έχει ξαναγίνει στην πολιτική ιστορία της χώρας, συνιστά ομολογία κυβερνητικής αποτυχίας και ταυτόχρονα δικαίωση για την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά που ζητούσε την απόδοση πολιτικών ευθυνών, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ενόσω η ΝΔ επιμένει προκλητικά και χωρίς ντροπή να εκμεταλλεύεται το τεράστιο θέμα των συναινέσεων δείχνοντας πολιτική υποκρισία και καιροσκοπισμό, ακόμη και στο εθνικό ζήτημα της πολιτικής προστασίας και της κλιματικής κρίσης που είναι αναγκαία η συναίνεση, το Κίνημα Αλλαγής ξεκαθαρίζει ότι ένα τηλεφώνημα λίγο πριν ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός δεν είναι πράξη συναίνεσης, αλλά απλή ενημέρωση. Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και τα περί αποστατών, προτείνουμε να ξαναρίξει μία ματιά στην πρόσφατη ιστορία και να μην λέμε πολιτικά ανέκδοτα, αφού έφτασε να πάρει εν ενεργεία βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής και να τους κάνει υπουργούς σε ένα βράδυ. Περισσότερα ΕΔΩ

Κοινωνικά ρατσιστικές οι δηλώσεις Α.Γεωργιάδη περί «καφετζή»

«Ούτε για καφετζής» δεν έκανε ο κ. Αποστολάκης κατά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου και υπουργού της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ωσάν να είναι ηθικά μεμπτό να εργάζεται κάποιος σαν καφετζής. Πρόκειται για κοινωνικό ρατσισμό, εμπνευσμένο μάλλον από τα μανιφέστα του ΛΑ.Ο.Σ., τα οποία ιδίως μετά τον ανασχηματισμό, φαίνεται ότι δίνουν το στίγμα της Κυβέρνησης. Όπως σχολίασε στα social media ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος, «”Ούτε για καφετζής” δεν έκανε ο κ. Αποστολάκης, κατά τον αυτοδημιούργητο αντιπρόεδρο & υπουργό της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Κοινωνικός ρατσισμός απευθείας από τις τηλεκπομπές & τα μανιφέστα του ΛΑΟΣ, για να μην ξεχνάμε το στίγμα της νέας Κυβέρνησης». 

Μοιραστείτε την ανάρτηση

Ασφαλιστικό: Η κυβέρνηση εξαπατά εργαζομένους αλλά & συνταξιούχους

Η κυβέρνηση της ΝΔ και με το νέο ασφαλιστικό αποδεικνύει ότι πολιτεύεται σε βάρος της κοινωνίας, των συνταξιούχων, των εργαζομένων και, κυρίως, σε βάρος των νέων. Αντί να καταργήσει τις στρεβλώσεις του νόμου Κατρούγκαλου, με τον οποίο οι συντάξεις μειώνονται κατά μέσο όρο 20-35%, διαλύει το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες και κοροϊδεύει τους νέους με φρούδες υποσχέσεις. Κάνοντας μάλιστα μία ακόμα αντιμεταρρύθμιση, δημιουργεί ένα σύστημα δύο ταχυτήτων. Στην πραγματικότητα -την οποία επιχειρεί να αποκρύψει-, δεν «θεραπεύει» το δημογραφικό πρόβλημα, αλλά αντιθέτως, πυροδοτεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον ηλικιακό ρατσισμό, ενώ δεν παρέχει καμία εγγύηση για το ύψος των συντάξεων. Όπως και σε κάθε άλλο τομέα της κυβερνητικής της πολιτικής, οι χαμένοι από την κεφαλαιοποίηση της επικουρικής είναι πολλοί (η νέα και η παλιά γενιά αλλά και οι νυν συνταξιούχοι του ΕΤΕΑΕΠ) ενώ οι κερδισμένοι ελάχιστοι. Το Κίνημα Αλλαγής, ως συνέχεια του ΠΑΣΟΚ που θεσμοθέτησε και διατήρησε το ΕΚΑΣ στις δύσκολες συνθήκες, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που το κατάργησε, απαιτεί μια πολιτική κοινωνικής ασφάλισης, που θα είναι ωφέλιμη και αποτελεσματική για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Περισσότερα ΕΔΩ κι ΕΔΩ

3η Σεπτέμβρη: Γιορτάζουμε 47 χρόνια ΠΑΣΟΚ

Φέτος, στις 3 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, του κινήματος Αλλαγής και Ελπίδας. Ενόψει του εορτασμού της 3ης Σεπτέμβρη, ο Τομέας Επικοινωνίας αναρτά στα social media του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ σύντομα εμβληματικά βίντεο – αφιερώματα από την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του, Ανδρέα Παπανδρέου. Ταυτόχρονα δημιουργούμε για πρώτη φορά λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο Instagram. Βασικό σύνθημα του φετινού εορτασμού είναι “ΠΑΣΟΚ: Κίνημα Αλλαγής – Δύναμη Ελπίδας”. 

Μοιραστείτε τα βίντεο

Κάντε follow στο Instagram

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ρυθμός Επικαιρότητας - 31.08.2021