Σε Ανακοινώσεις, Ρυθμός Επικαιρότητας

Εξεταστική: Ο διοικητής της ΕΥΠ γκρέμισε σήμερα το αφήγημα Μητσοτάκη

«Ήταν η απόλυτη δικαίωση του κ. Ανδρουλάκη σήμερα, καθώς ο κ. Δεμίρης, ο Διοικητής της ΕΥΠ, γκρέμισε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη. Είπε, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο που να μπορεί ο κ. Ανδρουλάκης να πάει στην ΕΥΠ να ενημερωθεί, αλλά πρόκειται για μία καινοτομία, δηλαδή στην ουσία μία πατέντα του κ. Μητσοτάκη. Περαιτέρω δε, για τον ουσιαστικό λόγο της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, είπε ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορούσε και αν του επιτρέπεται να πει τον πραγματικό λόγο της παρακολούθησης. Η απόλυτη κοροϊδία» σημείωσε σε δήλωσή της η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελίας Λιακούλη για τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μπορεί να εκφραστεί μόνο από το ΠΑΣΟΚ

Απέναντι στην κενή παροχολογία του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα που όπως απέδειξαν και στην ΔΕΘ επιχειρούν να κρύψουν τα λάθη και την διαχειριστική τους ανεπάρκεια πίσω από προεκλογικές υποσχέσεις, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ουσιαστικό όραμα για τη χώρα μας που βάλλεται από αλλεπάλληλες κρίσεις. Ο κ. Τσίπρας συνειδητά ξέχασε να αναφέρει το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με το ιδιωτικό χρέος και τα funds, τα οποία νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα επί ΝΔ, τα funds παίρνουν ακόμα την πρώτη κατοικία των πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ όμως, που έχει επιλέξει να βρίσκεται αταλάντευτα στο πλευρό των αδύναμων, προστάτευσε με νόμο την πρώτη κατοικία. Έτσι και τώρα, ενόψει του δύσκολου χειμώνα, με τις προτάσεις του επιδιώκει να προστατεύσει τους ευάλωτους συνανθρώπους μας σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν να προστατεύουν τους ηλεκτροπαραγωγούς. Με στόχο να αποκατασταθεί μία μεγάλη αδικία, το ΠΑΣΟΚ προτείνει κλιμακωτό πλαφόν στη λιανική τιμή ενέργειας.

Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.