Σε Ανακοινώσεις, Ρυθμός Επικαιρότητας

Σκάνδαλο υποκλοπών: Τη χώρα την εκθέτει μόνο ο Κ. Μητσοτάκης

Αφού η Κυβέρνηση διέσυρε διεθνώς την χώρα μας με τις πρακτικές της και την αδιαφάνεια που επιμένει να υπερασπίζεται, συνεχίζει την κασέτα της προπαγάνδας με στόχο να μεταθέσει τις ευθύνες που την βαραίνουν. Προκειμένου να βγει από την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται για το σκάνδαλο υποκλοπών κι αφού οι δικαιολογίες που επικαλείται καταρρέουν η μία μετά την άλλη, τώρα προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο. Ανερυθρίαστα επιχειρεί να πείσει τους πολίτες ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης που υπήρξε θύμα κατάφωρης παραβίασης της ιδιωτικότητάς του, όχι μόνο ευθύνεται για την παράνομη παρακολούθησή του και δεν πήγε να ενημερωθεί από την ΕΥΠ, αλλά εκθέτει και την χώρα (!) όπως δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ! Είναι πια ξεκάθαρο ότι από τον πανικό τους να μην πέσει φως στην υπόθεση που τους εκθέτει θεσμικά και νομικά θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο στοχεύοντας στην συσκότιση του λαού. Μάταια όμως γιατί έχει γίνει ξεκάθαρο ότι τη χώρα την εκθέτει μόνο ο κ. Μητσοτάκης και οι πρακτικές του.

Ακρίβεια: Πολίτες & επαγγελματίες αποκλείονται από τα μέτρα της ΔΕΘ

Ενώ η ακρίβεια επελαύνει και οι πολίτες πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα, ο Πρωθυπουργός όπως απέδειξε με τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ, συνεχίζει να επιδίδεται σε γενικόλογες αποσπασματικές παροχές και υποσχέσεις επιδοματικού τύπου, αντί να στηρίξει ουσιαστικά τους ευάλωτους πολίτες. Από τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν αποκλείονται μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έμποροι και επιχειρηματίες καθώς δεν ακούσαμε για αυτούς ούτε μέτρα στήριξης, ούτε μέτρα ανακούφισης. Την ίδια στιγμή, ο Κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνοντας την απόστασή του από την πραγματικότητα, επιμένει πως τα «κόκκινα δάνεια» μειώθηκαν. Όμως, τα κόκκινα δάνεια όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά αντίθετα, αυξάνονται. Και αυτό γιατί τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν ένα σκληρό δίλημμα: Να πληρώσουν το ρεύμα για να ζήσουν στο σπίτι τους ή να πληρώσουν το δάνειο για να μην χάσουν το σπίτι τους! Μπροστά και σε αυτό το δίλημμα η Κυβέρνηση είναι ηχηρά απούσα, πανηγυρίζοντας για τους αριθμούς που δήθεν ευημερούν.

Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Η 14η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε από το ΠΑΣΟΚ ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος για να μας θυμίζει πάντα το συλλογικό τραύμα της Μικρασίας. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τους Έλληνες που δολοφονήθηκαν, που βασανίστηκαν, που ξεριζώθηκαν. Όλοι εμείς, φέρουμε ένα βαρύ καθήκον μνήμης, αλλά και αγώνα να αναδείξουμε διεθνώς τη μόνη ιστορική αλήθεια για την διεθνοποίηση της Γενοκτονίας και των εγκλημάτων των Τούρκων σε βάρος του Ελληνισμού αλλά και να διαφυλάξουμε την Ειρήνη, τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τον Αλληλοσεβασμό των Λαών.

Απώλεια Ειρήνης Παπά: Η «Καρυάτιδα» απέκτησε μία θέση στην αιωνιότητα

«Από σήμερα το πρωί, η «Καρυάτιδα» απέκτησε μια θέση στην αιωνιότητα. Αποχαιρετούμε με θλίψη και συγκίνηση την Ειρήνη Παπά, μια Μεγάλη Ελληνίδα της τέχνης και του πολιτισμού, με διεθνή φήμη και καταξίωση. Σύμβολο αρχαιοελληνικής ομορφιάς, πάθους και δημιουργίας, συνέβαλε καθοριστικά στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο. Με τη συμμετοχή της σε περισσότερες από ογδόντα κινηματογραφικές ταινίες και διεθνείς παραγωγές, κατάφερε να «μαγέψει» κοινό και κριτικούς, αφήνοντας βαριά κληρονομιά στην υποκριτική τέχνη. Απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους της» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος για την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά.

Μη χάσετε: Ομιλία Ν. Ανδρουλάκη & Συνέντευξη Τύπου στην 86η ΔΕΘ

Ομιλία στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ θα εκφωνήσει σήμερα Τετάρτη 14/09 στις 19:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Αύριο Πέμπτη 15/09 στις 11:30 το πρωί, ο Ν. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης» εντός της HELEXPO ΔΕΘ.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.