Σε Ανακοινώσεις

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε στο λιμάνι της Καλαμάτας η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με ομιλητές τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον Αν. Καθηγητή ΕΜΠ και Τομεάρχη Ενέργειας Χάρη Δούκα. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα ακρίβειας και ενέργειας.

Ο Γραμματέας, αναφέρθηκε αρχικά  στη μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου. Στη συνέχεια επισήμανε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα Δημοκρατίας και Διαφάνειας γι’ αυτό και ο Πρόεδρος, αλλά και η παράταξή μας  – που πιστεύουμε στη Δημοκρατία και την ελευθερία του κάθε ατόμου και της επικοινωνίας – προβήκαμε άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν έτσι ώστε να έρθουν όλα στο φως. Να μην υπάρχει καμία σκιά και να μην υπάρχει δυνατότητα σε κανέναν να παραβιάζει την προσωπική ζωή και τις επικοινωνίες του κάθε πολίτη. Δεν είναι μόνο ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη Δημοκρατία μας και την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε  για το προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από κυβερνητικά στελέχη, τα οποία αμελούν να εστιάσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, που σχετίζονται με την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις.

Από την πλευρά του στην τοποθέτησή του ο Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας, Χάρης Δούκας, τόνισε πως δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να γίνει  η Ελλάδα ενεργειακά αυτόνομη και με έμφαση υπογράμμισε τα οφέλη της πρότασης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κλείνοντας ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Σπυρόπουλος επισήμανε πως το Κίνημα δίνει έμφαση στον προγραμματικό και στοχευμένο λόγο, στο πολιτικό ήθος και γι’ αυτό πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων. Κάλεσε, δε,  σε συστράτευση τους πολίτες της Μεσσηνίας για να πάρει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ισχυρή εντολή.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Σημεία συνέντευξης Ανδρέα Σπυρόπουλου, Γραμματέα ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην εκπομπή "Σήμερα" του τ/σ "ΣΚΑΪ"