Σε Συνεντεύξεις

Σημεία Συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής,  στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 fm και στους δημοσιογράφους Βαγγέλη Μωυσή και Ειρήνη Γκέλη.

Ακούμε την κυβέρνηση να λέει ότι διανύουμε το τελευταίο μίλι από τον Φεβρουάριο και έχουμε φτάσει Απρίλιο και σύμφωνα με τα στοιχεία των λοιμοξιολόγων έχουμε μπροστά μας πολλά χιλιόμετρα ακόμα μιας πολύ δύσκολης περιόδου.

Ζούμε ένα φιάσκο, το οποίο ξεκίνησε τα Χριστούγεννα όπου έλεγαν ότι θα μείνουμε μέσα για να κάνουμε Πρωτοχρονιά, την Πρωτοχρονιά μείναμε μέσα για να κάνουμε 25η Μαρτίου και στη συνέχεια  μένουμε μέσα για να κάνουμε Πάσχα και τώρα πάμε για καλοκαίρι.

Όλα αυτά δείχνουν πως έχουμε μέτρα τα οποία έχουν αποτύχει, έχουμε το μεγαλύτερο σε διάρκεια lock down στην Ευρώπη και ταυτόχρονα τα κρούσματα δεν μειώνονται.

Η Κυβέρνηση ψάχνει εξιλαστήρια θύματα, πότε είναι αυτά είναι οι  λοιμωξιολόγοι,  πότε οι  δημοσιογράφοι,  ποτέ η αντιπολίτευση και στο τέλος και οι πολίτες, η ίδια δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη. Πρώτα ο Πρωθυπουργός αποφασίζει για το Πάσχα. Μετά διαπραγματεύεται και κάνει διαρροές, στη συνέχεια το Μαξίμου θα πιέζει τους ειδικούς να επικυρώσουν τα τετελεσμένα και στο τέλος η πανδημία συνεχίζει απτόητη.


Και για την πολυφωνία τον λοιμωξιολόγων, θα μπορούσε η κυβέρνηση να πάρει μέτρα, να πει ότι δεν γίνεται να βγαίνουν και τα 20 μέλη της επιτροπής και να μιλάνε έξω στον κόσμο και να τον μπερδεύουν: εξελέγη για να αποφασίζει: η  ίδια έχει την πολιτική ευθύνη και έχει εκλεγεί από τους πολίτες για να αντιμετωπίζει μια σειρά ζητημάτων.


Επομένως,  η  συζήτηση πρέπει να γίνει με όρους λογικής. Eμείς αυτό το οποίο κάνουμε είναι να χτυπήσουμε μία καμπάνα, λέγοντας ότι επειδή ούτε ο εμβολιασμός πηγαίνει ακριβώς όπως είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση, ενδεχομένως και λόγω των ευθυνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξαιτίας της ατυχίας με τα εμβόλιο, χρειάζεται προσοχή, σοβαρότητα και ένα σχέδιο το οποίο θα εφαρμοστεί. Εμείς έχουμε καταθέσει προτάσεις για να εφαρμοστούν και από αυτές δεν θα κερδίζουμε εμείς, αλλά πρώτα απ’ όλα η πατρίδα και οι πολίτες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Με ενότητα και συστράτευση θα πετύχουμε τη μεγάλη επιστροφή»Γιώργος Μπουλμπασάκος: «Αν αρχίσουν να εμβολιάζονται όλοι με μια δόση θα χτίσουμε 70% ανοσία τέλη Ιουνίου»