Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη Βουλή: «Να μείνουν μακριά οι ακροδεξιοί νοσταλγοί της χούντας από μαθητές και σχολεία»

Το βίντεο της παρέμβασης: https://youtu.be/6C68Jivv1pE

  • Πριν από λίγο είχαμε ένα φασιστικό παραλήρημα από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, το οποίο απερίφραστα η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζει.

  • Καταδικάζει όλα όσα είπε, όλα όσα λένε οι εκφραστές της ακροδεξιάς της χώρας μας, όλα όσα λένε σε σχέση με το Πολυτεχνείο, γιατί κάποιοι εκείνη την περίοδο τίμησαν και προσπάθησαν να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία στη χώρα μας και οι όμοιοι της Χρυσής Αυγής που είναι εδώ μέσα, θέλανε την δικτατορία στη χώρα μας.

  • Να μείνουν μακριά οι ακροδεξιοί, οι νοσταλγοί αυτών των φασιστικών καθεστώτων από τους μαθητές, από τα σχολεία, οι μαθητές ξέρουν πολύ καλά να αγωνίζονται για τα πραγματικά τους προβλήματα.

  • Τα συνθήματα τύπου «η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία» είναι επικίνδυνα, ισχύει ακριβώς αντίθετο, οι όμοιοι της Χρυσής Αυγής πούλησαν τη Δημοκρατία.

  • Θα πρέπει να ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση να βοηθήσει θεσμικά στο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, επιτέλους πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη στη χώρας μας. Δεν μπορεί να έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμη να βρισκόμαστε στην σημερινή κατάσταση και να περιμένουμε το αποτέλεσμα της δίκης. Απευθύνομαι και προς την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και προς την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται επιτάχυνση απονομής της δικαιοσύνης, για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.