Σε Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη μίλησε το πρωί της Τρίτης 21/12, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και συνεργάτης του Προέδρου του Κινήματος, Παναγιώτης Βλάχος, όπου ανέφερε:

Δημοσκοπήσεις

«Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά συγκρατημένοι. Οι δημοσκοπήσεις έρχονται και παρέρχονται. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας κι όσο βλέπουμε τον κόσμο να μας εμπιστεύεται, τόσο μεγαλώνει η ευθύνη για να κάνουμε αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε».

Σε αδιέξοδο η ελληνική κοινωνία

«Η ελληνική κοινωνία σήμερα βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο. Από τη μία, έχουμε μία Κυβέρνηση η οποία πάει από λάθος σε λάθος και ζούμε αυτόν τον εφιάλτη σε επανάληψη. Ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που κάνει είναι να φοβίζει τον κόσμο ότι μπορεί ο κ. Τσίπρας να επανέλθει στην εξουσία. Αυτό είναι το βασικό πολιτικό του στρατήγημα. Από την άλλη, έχουμε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θυμήθηκε τις εκλογές, ενώ πριν από δέκα μέρες έλεγε ότι θα κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση. Και οι δύο, επενδύουν σε λεκτικές «κλωτσοπατινάδες» και εξυπνακίστικες ατάκες, σαν αυτές που είδαμε στη Βουλή».

Οι πολίτες αναζητούν εναλλακτική προοδευτική αντιπολίτευση

«Οι πολίτες έχουν κουραστεί από τη διχόνοια και την πόλωση. Βλέπουν τη ζωή τους να χειροτερεύει και από την πανδημία και από την ακρίβεια κι αναζητούν εναλλακτική προοδευτική αντιπολίτευση. Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που ανεβαίνει το Κίνημα Αλλαγής και γι΄ αυτό θα ανεβαίνει και τους επόμενους μήνες. Ο πολίτης χρειάζεται κοινωνική δικαιοσύνη, δίκαιο επιμερισμό των βαρών, ένα διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης και χρειάζεται ένα κράτος που θα μπορεί να του τα εξασφαλίζει».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παναγιώτης Βλάχος: «Καλοδεχούμενες οι πρόωρες εκλογές, αλλά ζητείται σοβαρότητα»Παναγιώτης Βλάχος: «Η Κυβέρνηση καθυστερεί να λάβει μέτρα»