Σε Δηλώσεις

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του “Vice” σχετικά με τα “κορωνοπάρτι” και τη στάση της Κυβέρνησης, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

“Η κυβέρνηση σκηνοθετεί τα δύο άκρα. Από τη μια, αυταρχισμός και ακρότητες της Αστυνομίας, όπως είδαμε στη Νέα Σμύρνη και από την άλλη, λευκή πετσέτα σε μαζικά κορωνοπάρτι στην Κυψέλη, το Περιστέρι, το Παγκράτι. Την ίδια στιγμή που καλλιεργούν ελπίδες για άνοιγμα των εστιατορίων και μπαρ και για «Πάσχα στο χωριό», ενώ τα νοσοκομεία διασωληνώνουν ασθενείς στους διαδρόμους, ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί του παρακολουθούν με πολιτική κουτοπονηριά χιλιάδες νέους να συνωστίζονται. Και δεν φτάνει αυτό, τους προβοκάρουν από πάνω μεταφέροντάς τους αποκλειστικά την ευθύνη για την εξάπλωση της πανδημίας. Γι’ αυτό και το άνοιγμα των εστιατορίων και των μπαρ είναι κάτι που θα μπορούσε μεν να βοηθήσει, αλλά θέλει σχέδιο για να προστατευτούν και οι εργαζόμενοι και οι καταναλωτές. Με τη σημερινή κατάσταση και τη λογική «κόσμε κάνε τεστ και κόψε το κεφάλι σου», χωρίς μέτρα και ελέγχους, τη νεολαία ως βολικό ένοχο και το Μέγαρο Μαξίμου να επιβάλλει πολιτικά κριτήρια στις προτάσεις των ειδικών, η κατάσταση μάλλον περνά στα χέρια μας. Ας προστατέψουμε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας από τον κορωνοϊό και την ανεύθυνη κυβέρνηση.”

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «54 χρόνια από το ξενοκίνητο πραξικόπημα των συνταγματαρχών, τα γεγονότα παραμένουν ζωντανά στη συλλογική μνήμη»Φώφη Γεννηματά: «Ο κ. Μητσοτάκης μεταφέρει τις ευθύνες στους πολίτες και μαδά τη μαργαρίτα για ανοίγματα»