Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γης

Άλλη μία Παγκόσμια Ημέρα Γης η σημερινή και ενώ η Διεθνής Κοινότητα δρα και αφυπνίζεται, στην Ελλάδα η Κυβέρνηση ζει ήδη σε άλλον… πλανήτη.

Η πολιτική εξαπάτηση ξεκινάει από τη διαχείριση του covid, συνεχίζεται στην «ψευδοαπολιγνιτοποίηση», εξαπλώνεται στους δασικούς χάρτες, αγγίζει τις εξορύξεις, λυμαίνεται τις προστατευόμενες περιοχές, καταστρέφει τη βιοποικιλότητα, τσιμεντώνει τους δρόμους του νερού, νομιμοποιεί αυθαίρετα, προσβάλει θάλασσες και αιγιαλούς, αποτεφρώνει το πράσινο, θυσιάζει στο βωμό της τριτοκοσμικής μονοκαλλιέργειας του τουρισμού, καταστρατηγεί την κυκλική οικονομία και οδηγεί στις αποτυχημένες δήθεν οραματικές αναπλάσεις.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι η σημερινή Κυβέρνηση κάτω από το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα υποκρύπτει έλλειψη καινοτόμων ιδεών, συμφέροντα και προχειρότητα.

Οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας κατέστρεψαν με την ίδια φιλοσοφία στο παρελθόν ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής και πολλά σημεία στην υπόλοιπη χώρα.

Επειδή το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε το ίδιο σενάριο και να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Το Κίνημα Αλλαγής, συνεχίζοντας τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ, ζητάει την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων για ένα υγιές και ανθεκτικό μέλλον.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ο κ. Mητσοτάκης έχει μόνιμη επιλογή την στήριξη των μεγάλων και ισχυρώνΑνάγκη πιο αποτελεσματικής εθνικής πολιτικής για την προβολή και προώθηση του ελληνικού βιβλίου