Σε Ανακοινώσεις

Σημεία Τοποθέτησης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον ρ/σ “¨Παραπολιτικά 90,1 fm” και στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη

Όποιος δεν είναι σε αυτήν την κατεύθυνση, δεν μπορεί να υπηρετήσει τους στόχους του Κινήματος Αλλαγής. Είναι αυτονόητο. Είδαμε το τελευταίο διάστημα κάποια στελέχη του Ποταμιού να δηλώνουν ότι θέλουν να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άλλα στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή του Κινήματος Αλλαγής που είναι η ισχυρή αντιπολίτευση στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η οριοθέτηση μας από τη συντηρητική Νέα Δημοκρατία.

Ήταν προφανές ότι όλο αυτό θα οδηγούσε εδώ, ωστόσο, μία σειρά στελεχών του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα παραμένουν στο Κίνημα Αλλαγής αφοσιωμένοι στον κοινό αγώνα τον οποίο δίνουμε καθημερινά.

Θα νικήσει η καθαρή φωνή της παράταξης που θα είναι ουσιαστική για την κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνουμε από χθες και αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται για την ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η αποχώρηση μέρους του Ποταμιού θα αποκρυσταλλώσει ακόμα περισσότερο τον προγραμματικό μας λόγο, μιας και το προηγούμενο διάστημα είχαμε παραφωνίες Σεβόμαστε όλες τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται εντός του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό που προκύπτει όμως είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης δεν φεύγει επειδή είχε μία διαφορετική άποψη. Κάναμε όλοι μαζί το Συνέδριό μας, Κεντρική Επιτροπή, Εκτελεστική Γραμματεία και λήφθηκαν αποφάσεις όπως λαμβάνονται σε όλα τα μεγάλα κόμματα, με πλειοψηφίες και μειοψηφίες και με απόλυτο σεβασμό στις πρωτοβουλίες της Προέδρου, η οποία πήρε την εντολή από όλους όσοι την εξέλεξαν.

Η ουσία είναι ότι προχωράμε συνθέτοντας και ενώνοντας δυνάμεις. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι μετά από κάθε εμπόδιο παίρνουμε δύναμη για να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά. Αυτό θα κάνουμε από εδώ κι εμπρός.

Θα συμβάλλουμε για να αντιμετωπίσουν οι πολίτες τα προβλήματά τους και να φύγει μία κυβέρνηση που είναι καταστροφική και τελεί υπό προθεσμία, μετά και τις δηλώσεις του κ. Καμμένου. Έχει αρχίσει και αδειάζει η κλεψύδρα και δεν πρέπει να σηματοδοτήσει αυτό άσχημες εξελίξεις για τη χώρα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

kinima dimokraton socialiston 300x240foni dimokratias 300x240