Σε Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Αντιπροέδρου τοης Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη

– Για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κ. Γεωργιάδη: Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουμε επιστρέψει στις εποχές που γίνονταν τέτοιες επιθέσεις στα σπίτια των βουλευτών. Αυτό είναι μια αθλιότητα. Η πολιτική ζωή της χώρας πρέπει να χαρακτηρίζεται από πολιτισμένη αντιπαράθεση χωρίς ακρότητες.

– Κάθε κόμμα έχει την πορεία του. Είδαμε το ΣΥΡΙΖΑ πως συμπεριφέρθηκε την εποχή της κρίσης, είδαμε και τη ΝΔ στο θέμα των Σκοπίων. Υπάρχει ένα κόμμα που συμπεριφέρεται με έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό. Αυτό το κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ. Το απέδειξε με τη θεσμική συμπεριφορά που κράτησε στο θέμα των υποκλοπών.

– Για τις δηλώσεις του δικηγόρου Γ. Ματζουράνη σχετικά με τη σκευωρία της Novartis: Λέγαμε ότι έχει στηθεί μια απόλυτη σκευωρία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο κ. Μαντζουράνης, ένα κορυφαίο στέλεχος και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, τον αδειάζει προσωπικά και του λέει κατά πρόσωπο ότι αυτό που έγινε ήταν μια αθλιότητα. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικά και ηθικά.

– Για τις λίστες παρακολουθούμενων πολιτικών προσώπων: Δεν γνωρίζω τι εννοεί ο κ. Ματζουράνης «ως στοιχεία». Ξέρω όμως για τα στοιχεία που υπάρχουν για τον κ. Ανδρουλάκη. Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα, απευθύνεται στη δικαιοσύνη, θεσμικά, όπως έκανε ο κ. Ανδρουλάκης. Χωρίς συμψηφισμούς, γιατί στο τέλος η ΝΔ θα μας ζητήσει και τα ρέστα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.