Σε Δηλώσεις

Κοινή Δήλωση Γιώργου Καμίνη, υπεύθυνου ΚΤΕ Προστασίας Πολίτη & Μαρίνου Σκανδάμη, Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη

Οι σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη και του Προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα, προκαλούν έντονη ανησυχία και είναι απολύτως καταδικαστέες. Τέτοιες μέθοδοι εκφοβισμού και τρομοκρατίας αποτελούν ευθεία επίθεση στην ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία μας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Βασίλη Ντούμα.      

Οι επιθέσεις αυτές, σε συνδυασμό με τη σημερινή επανεμφάνιση του Ρουβίκωνα, οφείλουν να λάβουν την απάντησή τους με τα μέσα που η δημοκρατία μας διαθέτει. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα την εξέλιξη αυτή. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Χαρά Κεφαλίδου: «Η ιδεοληψία και η αναχρονιστική λογική του Υπουργείου Παιδείας οδηγούν σε ακραίες και επικίνδυνες επιλογές»Νίκος Ανδρουλάκης: «Η δημοσιονομική μας πολιτική να δημιουργήσει μία νέα, ανταγωνιστική παραγωγική βάση»