Σε Δηλώσεις

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης. 

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο κ. Ανδρουλάκης, ενόψει της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα, με αντικείμενο την ακρίβεια και τις προτάσεις του Κινήματος για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και το κύμα ακριβείας που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Είναι κρίσιμο, να ενισχυθεί η υποστελεχωμένη Επιτροπή Ανταγωνισμού, ώστε να αυξηθούν οι έλεγχοι στην αγορά και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια σε βασικά αγαθά και προϊόντα».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Δημήτρης Μπιάγκης: «Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον τουρισμό και να διαφυλάξουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από τώρα»Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται από το δήθεν "επιτελικό" κράτος της ΝΔ»