Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Σχολιάζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο επικεφαλής της Κ.Ο. Μιχάλης Κατρίνης σχολίασε από το βήμα της Ολομέλειας:

“Η κυβέρνηση ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου την επιδότηση στην αυξημένη τιμή ρεύματος για τον Ιανουάριο, επιδότηση που συνεχίζεται, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος πριν λίγη ώρα.

Αυτό που δεν λέτε, κύριοι της Nέας Δημοκρατίας, αλλά το γνωρίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις γιατί το βιώνουν, είναι ότι οι λογαριασμοί που ήδη καταφθάνουν δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση.

Μάλιστα, σε μία μόνο εταιρεία, πάνω από 1000 είναι οι περιπτώσεις όπου δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς αφού δεν συμπεριλαμβάνονται στους δικαιούχους της επιδότησης, σύμφωνα με την κυβέρνηση. Αδύναμοι συμπολίτες μας καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς.

Θα πάρετε κ. Σταϊκούρα και κ. Σκρέκα τους παρόχους να μην κόψουν το ρεύμα σε αυτούς τους πολίτες, επειδή προφανώς δεν μπορούν να πληρώσουν το δικό σας λάθος φουσκωμένο λογαριασμό;

Η κυβέρνηση τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ και λέει ότι το θέμα θα λυθεί σε λίγες ημέρες.  Ο ΔΕΔΔΗΕ τα ρίχνει στην ΑΑΔΕ γιατί έστειλε μόλις πριν 9 ημέρες τα στοιχεία μετρητών και μάλιστα χωρίς ΑΦΜ με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι διασταυρώσεις.

Μπάχαλο, δηλαδή, με το κόστος και την ταλαιπωρία να φορτώνονται στους πολίτες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Nάντια Γιαννακοπούλου: «Θα πρέπει η Κυβέρνηση, μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ»Τόνια Αντωνίου: «Η Κυβέρνηση νομοθετεί παρακάμπτοντας τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, για να καλύψει ανεπάρκειες ή σκοπιμότητές της, όπως για τη ΛΑΡΚΟ»