Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 9,84

  • Για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ & την πολιτική αντιπαράθεση:

Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση ήταν πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Είναι προφανές ότι την καταδικάζουμε, αλλά δεν αρκεί μόνο η φραστική καταδίκη. Πρέπει να βρεθούν όλοι οι δράστες και οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι η στοχοποίηση είτε ΜΜΕ είτε πολιτικών κομμάτων, όπως το δικό μας το τελευταίο χρονικό διάστημα πρέπει να σταματήσει.

Να σταματήσουμε επιτέλους να ρίχνουμε νερό στο μύλο εκείνων που επιβουλεύονται τη Δημοκρατία.

Η λογική του διχασμού που έχουμε ζήσει μέσα στην κρίση και από το ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ πρέπει να τελειώσει.

Δυστυχώς όμως αυτό προκύπτει και από τις πρόσφατες συζητήσεις στη Βουλή, όπου ο διάλογος γίνεται με συνθήματα και λογική πόλωσης παρά επί της ουσίας.

Η Κυβέρνηση σήμερα οφείλει να στείλει ισχυρό μήνυμα για τη μη ανοχή τη βίας. Δεν το έχει κάνει με τον τρόπο που θα έπρεπε να το κάνει.

  • Για το πρόσφατο Συνέδριο της ΝΔ:

Με τη θεσμική ιδιότητα μου ως Γραμματέα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ εκπροσώπησα το κόμμα μου στο Συνέδριο της ΝΔ.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνα δήλωσα ρητά ότι η ευθεία αντιπαράθεσή μας  με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν δίνουν καμία προοπτική για την επόμενη μέρα, δεν μας καθιστά προνομιακούς συνομιλητές ή μελλοντικούς συμμάχους κανενός.

Εμείς πορευόμαστε και θα πορευτούμε με βάση το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ που έχουμε εκπονήσει. Η θέληση του ελληνικού λαού, όπως θα εκφραστεί με την ψήφο του στις εθνικές εκλογές θα καθορίσει τις τελικές μας επιλογές.

  • Για τις μετεκλογικές συνεργασίες:

Αν ο ελληνικός λαός θέλει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στη διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα των εκλογών, θα πρέπει να μας δώσει ισχυρή εντολή.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το βολικό συμπλήρωμα κανενός απλά για να βγαίνουν οι αριθμοί.

Η βάση για τις μετεκλογικές συνεργασίες θα είναι το δικό μας πρόγραμμα για τη διαμόρφωση προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου, που θα απαντά στα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο μέσα στην κρίση.

Στοχεύουμε στην ανάπτυξη και στη δίκαιη διανομή του παραγόμενου πλούτου της χώρας στους πολίτες της.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

THEOXAROPOULOSxristidis-sunenteuksi-skai