Σε Ανακοινώσεις

Ενόψει της δικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή, το Κίνημα Αλλαγής ξεκινά διαδικτυακή καμπάνια, οργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση και θα είναι παρόν εντός και εκτός του Εφετείου Αθηνών στις 7 Οκτωβρίου. 

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου ξεκινά διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο “Μόνο μαζί τελειώνουμε τους νεοναζί”, ενώ στις 6 Οκτωβρίου, παραμονή της απόφασης, στις 18.30 θα προβληθεί ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση, στην οποία θα μιλήσει η Πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά, η Βασιλική Γεωργιάδου (καθηγήτρια στο Πάντειο), ο Γιάννης Ιωαννίδης (πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης (επικεφαλής συνηγορίας του Solidarity Now), o δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος των “Νέων”, Τζίνα Μοσχολιού. 

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κινήματος Αλλαγής, της Προέδρου, του ΠΑΣΟΚ και ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Η επίδειξη πυγμής απέναντι στην νέα γενιά, μόνο αδυναμία προδίδειΕπίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής και παράδοση διαφανών προσωπίδων στην Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας