Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Παρέμβαση Κώστα Σκανδαλίδη, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Κινήματος Αλλαγής, στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή «Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Για την κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την υλοποίηση έργων υποδομής για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής Αττικής».

Ο τρόπος που γίνεται η αντιπαράθεση πάλι σήμερα εδώ στη Βουλή είναι μια αντιπαράθεση που επαναλαμβάνει τα ίδια επιχειρήματα, το ίδιο μοτίβο, είναι σαν δυο κόμματα να παίζουν ένα πινγκ-πονγκ  στο ίδιο τραπέζι και εμείς θέλουμε να έχουμε μια απόσταση από αυτό το τραπέζι. Άρα δεν θέλουμε να έχουμε μια ίση απόσταση απέναντι στην ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας καταγγέλλει η Κυβέρνηση, θέλουμε να έχουμε μια απόσταση σοβαρή από το τραπέζι του πινγκ – πονγκ που παίζεται όλο αυτό τον καιρό. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Σε απόγνωση οι τευτλοπαραγωγοί της χώραςΓιώργος Καμίνης: «Τρομακτικό έλλειμμα της διαδικασίας ότι δεν ακούσαμε τους κατοίκους της Νέας Μάκρης και της Ραφήνας»