Σε Ανακοινώσεις

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψη κλιμακίων του Κινήματος στην Αχαΐα, την Βαρυμπόμπη και την Εύβοια επικοινώνησε, σήμερα, με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση των πυρκαγιών σε όλη την χώρα.

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου μετά την επίσκεψη στις φωτιές της Βόρειας Εύβοιας:

“Οι πυροσβέστες , οι αστυνομικοί, οι εθελοντές, οι εργαζόμενοι στην πολιτική προστασία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουν υπεράνθρωπη αλλά και άνιση προσπάθεια με τις πύρινες φλόγες, αφού το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει και τα σχέδια είναι ανεφάρμοστα.

Υπάρχει έλλειψη συντονισμού και συνεννόησης σε εκείνους που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, και ενώ η μεγάλη καταστροφή στην Εύβοια είναι σε εξέλιξη, το αίτημα για ενίσχυση στην κατάσβεση με εναέρια μέσα, δεν έχει ικανοποιηθεί.”

Το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής που βρέθηκε στην περιοχή αποτελείται από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Βουλευτή  Βοιωτίας Γιώργο Μουλκιώτη, τον Γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας Γρηγόρη Σκιαδόπουλο και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά» Κατερίνα Μπατζελή. 

Επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ελυμνίων – Μαντουδίου στη Λίμνη, όπου και ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

Μετέβησαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς στις Κεχριές, όπου και ενημερώθηκαν, από τον Εθνικό Διοικητή Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιο Δημακογιάννη καθώς και από τον επιχειρησιακό Συντονιστή του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Παξών και Λευκάδας, Υποστράτηγο Κ.Παχίδη, για τα κρίσιμα μέτωπα και ειδικά για την ανάγκη αναχαίτισης της φωτιάς στην γραμμή Σκεπαστή-Αμέλαντες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ανακοίνωση Δικτύου Νέας Γενιάς Κινήματος Αλλαγής για τις πυρκαγιέςΦώφη Γεννηματά: «Κάνω έκκληση να διατεθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέσα, για να σταματήσει η καταστροφή της Εύβοιας»