Σε Ανακοινώσεις

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον Υπεύθυνο ΚΤΕ Ανάπτυξης και Επενδύσεων Απόστολο Πάνα , τη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ευαγγελία Λιακούλη, την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο Νάντια Γιαννακοπουλου συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ΣΑΑΠ, Παναγιώτη Σαχινίδη και Γρηγόριο Στράτη .

Οι εκπρόσωποι της ΣΑΑΠ τόνισαν αρχικά τα πολλά και έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της βιοτεχνικής αρτοποιίας και οι αρτοποιοί της Αθήνας . Παράλληλα, παρουσίασαν τις άμεσες προτάσεις παρέμβασης για την αντιμετώπιση του κόστους παραγωγής, την αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες , τα μαλακά σιτηρά και τη συμβολαιογραφική γεωργία , το φθηνότερο ρεύμα, το ασυσκεύαστο ψωμί και το καλάθι του νοικοκυριού. 

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αφού άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις τοποθετήσεις του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του ΣΑΑΠ συμφώνησαν στο γεγονός, ότι ο κλάδος της βιοτεχνικής αρτοποιίας και οι αρτοποιοί της χώρας βάλλεται από πολύ μεγάλες δυσκολίες που απειλούν την επιβίωσή του και χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης τα οποία κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να λάβει. Επίσης, τόνισαν το πλαίσιο προτάσεων που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για τα θέματα ακρίβειας και τα ζητήματα ενεργειακού κόστους καθώς και τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.