Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Συνταξιούχων Κινήματος Αλλαγής

Με επικοινωνιακό μπαράζ η Κυβέρνηση προπαγανδίζει αναδρομικά, για τους ξεχασμένους από τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ συνταξιούχους, σε εφαρμογή όπως λέει του νόμου Βρούτση.

Και ενώ όλοι οι παλιοί συνταξιούχοι, που βγήκαν στην σύνταξη  πριν τον νόμο Κατρούγκαλου, προσδοκούν αναδρομικά, αποκρύπτει η Κυβέρνηση ότι ο νόμος του Βρούτση εφαρμόζει τις βάρβαρες περικοπές του νόμου του Κατρούγκαλου που με το τέχνασμα της προσωπικής διαφοράς καθηλώνει εισοδηματικά τη συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων έως και μια δεκαετία μετά από το 2023 που απελευθερώνονται οι αυξήσεις στις συντάξεις, μέχρι να μηδενιστεί η προσωπική τους διαφορά. 

Τα προπαγανδιζόμενα  αναδρομικά αφορούν μόνο 130.000 παλαιούς συνταξιούχους από το σύνολο του 1,8 εκατομμυρίων με μέσα ποσά αναδρομικών για τα δυο έτη 195 ευρώ.

Κύριε Μητσοτάκη, οι συνταξιούχοι δεν εμπαίζονται, απαιτούν  σεβασμό, σας γυρνούν την πλάτη. Με ενότητα και διαρκή  αγώνα θα ανατρέψουν τις συντηρητικές σας πολιτικές που ωφελούν τους λίγους και τιμωρούν τους πολλούς.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ρυθμός Επικαιρότητας - 27.09.2021Ρυθμός Επικαιρότητας - 28.09.2021