Σε Δηλώσεις

Δήλωση Υπευθύνου ΚΤΕ Εργασίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη.

Η παραίτηση του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, Γεν. Γραμματέα του Πρωθυπουργού και του κ. Παναγιώτη Κοντολέοντα,  Διοικητή της ΕΥΠ, αποτελούν κόλαφο για τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι όποιες δικαιολογίες, συνιστούν πρωθυπουργικές προφάσεις «εν αμαρτίαις προς αφελείς».

Ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει στοιχειώδη θεσμική υποχρέωση προς τον Ελληνικό Λαό, να δώσει τις επιβεβλημένες εξηγήσεις. Οι ευθύνες του είναι υπαρκτές και καταλογιστέες.

Η αγωνιώδης και αγχώδης προσπάθεια της Κυβέρνησης και των φιλικών της ΜΜΕ να υποβαθμίσουν την παρέμβαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για διαφάνεια και δημοκρατία, αποκαλύφθηκε.

Οι συμπτώσεις της κυβερνητικής θητείας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Μαυρίκη και Κυριάκου Μητσοτάκη – Κοντολέοντα αφορούν την ίδια ΔΕΞΙΑ πολιτική της ΝΔ και τις «ανεξίτηλες» μεθοδεύσεις της.

Απαιτείται η άμεση αποδοχή της πρότασης του Νίκου Ανδρουλάκη για λήψη απόφασης προς σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής προ της λήξης βουλευτικής περιόδου.

Να απαντηθούν τα εύλογα ερωτηματικά της κοινής γνώμης, για το ότι απαιτήθηκε πολυήμερος «διαλογισμός» του κ. Κυρ. Μητσοτάκη από τις 26 Ιουλίου, όταν ο Ν. Ανδρουλάκης κατέθεσε την μήνυση στον Άρειο Πάγο, ώστε σήμερα, 6 Αυγούστου να ανακοινωθεί ότι ο Πρωθυπουργός στις 8 Αυγούστου θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, παρά τις αφελείς  και παιδαριώδεις  διαρροές.

Ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για δημοκρατία και διαφάνεια είναι διαρκής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.