Σε Δηλώσεις

Δήλωση του Γιώργου Καμίνη, Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής

Το κρεσέντο αυταρχισμού της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται, αυτή τη φορά εις βάρος όχι απλών πολιτών αλλά συναδέλφων,  των εποχικών πυροσβεστών που διαδήλωναν με βασικό αίτημα τη μονιμοποίησή τους και την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Οι εικόνες  που όλοι αντικρίσαμε χτες, έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, δεν περιποιούν τιμή σε μία δημοκρατική Πολιτεία. Την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι υπουργοί κύριοι Θεοδωρικάκος και Στυλιανίδης. 

Κατ’ επανάληψη, από το βήμα της Βουλής, με ερωτήσεις μου έχω ζητήσει την οικονομική στήριξη και την οργανωτική ενίσχυση των εποχικών πυροσβεστών, με την κυβέρνηση διαρκώς να κωφεύει. 

Το ενδιαφέρον της για την Πολιτική Προστασία, η κυβέρνηση το εξαντλεί σε επικοινωνιακές εξαγγελίες και ηχηρές μεταγραφές. Στους ανθρώπους όμως που δίνουν την πραγματική μάχη κάθε καλοκαίρι επιφυλάσσει μόνον αδιαφορία, χημικά και καταστολή.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Βασίλης Κεγκέρογλου: «Η κομματοποίηση της πανδημίας δεν αφορά την κοινωνία»Mανώλης Χριστοδουλάκης: «Κυβέρνηση αμέτοχος παρατηρητής απέναντι στον εφιάλτη της πανδημίας»