Σε Δηλώσεις

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας.

Η εξαιρετικά επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια της απόπειρας  παρακολούθησης του κινητού του Προέδρου του τρίτου κόμματος της Βουλής Νίκου  Ανδρουλάκη, και ο τρόπος αντιμετώπισής της από τη Νέα Δημοκρατία, ξεπέρασε κάθε όριο ευτελισμού των θεσμών.

Όλες αυτές τις μέρες, τα στελέχη της κυβέρνησης προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας μεθόδους ψεύδους και παντελούς έλλειψης πολιτικού πολιτισμού, να υποβαθμίσουν το θέμα.

Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει ο λαός μας. Η ομολογία της κυβέρνησης για παρακολούθηση του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επί τρεις μήνες – πριν  και μέχρι την εκλογή του – από την ΕΥΠ, της οποίας πολιτικός προϊστάμενος είναι ο κ.  Μητσοτάκης, οι παραιτήσεις του πιο στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, αποδεικνύουν τις τεράστιες ευθύνες του Πρωθυπουργού και εκθέτουν τη χώρα διεθνώς.

Θυμίζουν στους Έλληνες πολίτες, πως ακόμα και στις μέρες μας εξακολουθούν να υπάρχουν μέσα στην κυβέρνηση της Ν.Δ. νοοτροπίες και υποστηρικτές δράσεων παράνομων και οργανωμένων αδιαφανών μηχανισμών, που πλήττουν τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος και στο τέλος, την ίδια τη δημοκρατία.

Η Δημοκρατική Παράταξη και ο πρόεδρος της Νίκος Ανδρουλάκης, θα συνεχίσουν να κινούνται με θεσμικό και αποφασιστικό τρόπο, μέχρι να λάμψει η αλήθεια, να υπάρξει διαφάνεια παντού και να ενισχυθεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Πάνω από όλα, το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να είναι ο εγγυητής των δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Η υπέρτατη αξία της Δημοκρατίας χρειάζεται σε όλα τα επίπεδα την υποστήριξη όλων όσων πιστεύουν σε αυτή.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.