Σε Δηλώσεις

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στο Μπαλί του Μυλοποτάμου.

Είναι άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου αυτή την υπέροχη παραλία, που τη γνωρίσαμε όλοι και την αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά της, να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Εμείς, όπως είπαμε και χθες στην περιφέρεια, το επαναλαμβάνω και σήμερα, θα καταθέσουμε τροπολογία για να χαρακτηριστεί η περιοχή, να χαρακτηριστούν οι κάτοικοι πλημμυροπαθείς, για να αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες και εμπόδια.

Αλλά το λέω, για άλλη μία φορά, ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μην παλεύουν οι κάτοικοι μόνοι τους, οι δήμαρχοι και η περιφέρεια. Η κυβέρνηση πρέπει να δείξει την πολιτική βούληση και πρέπει να ορίσει συντονιστή Υπουργό για να λύσει όλα τα προβλήματα, που δημιουργούνται με τις υπηρεσίες, τους οργανισμούς και τις διαδικασίες, που είναι πάρα πολλά. Εάν δεν το κάνει τώρα, σε λίγες μέρες θα παλεύουν οι άνθρωποι μόνοι.

Εμείς θα είμαστε εδώ, θα παρακολουθούμε από κοντά και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην μείνουν μόνοι τους οι κάτοικοι της Κρήτης σε αυτή την περιπέτεια.

 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.