Σε Δηλώσεις

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «DEFEA 2021»

Υποστηρίζουμε την επανεκκίνηση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, με ένα στρατηγικό σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια. Μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην πολιτική άμυνας και ασφάλειας της χώρας. Ενισχύει την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την αυτονομία της στους εξοπλισμούς. Για όλους αυτούς τους λόγους, είμαστε σήμερα εδώ, για να στηρίξουμε την πορεία τους. Γιατί σε όλες τις συμφωνίες, θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για συμπαραγωγή, για να μπορεί να μένει πάντα τεχνογνωσία στις ελληνικές επιχειρήσεις και να δημιουργούνται προοπτικές για την απασχόληση, που είναι το σημαντικό θέμα για την Ελλάδα. Στηρίζουμε τις διαφανείς διαδικασίες για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις των γενικών επιτελείων. Η έκθεση αυτή μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας -δημόσιας, αλλά και ιδιωτικής. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παύλος Χρηστίδης: «Η Φώφη Γεννηματά έχει μιλήσει για εμβολιασμούς στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στην υγεία και τον τουρισμό, εδώ και τρεις μήνες»Φώφη Γεννηματά: «Είναι ώρα να ενισχυθεί στην Ελλάδα ο διάλογος για την πράσινη ανάπτυξη»