Σε Δηλώσεις

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους των συλλόγων εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, με αντικείμενο τις ενέργειες καταστρατήγησης εργασιακών  δικαιωμάτων από την Διοίκηση της Τράπεζας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι αρμόδιοι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Γιώργος Μουλκιώτης.

Μετά την συνάντηση η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση
                                 
Μετά το σκάνδαλο που κόστισε 2,36 δισεκατομμυρίων ευρώ στη δημόσια περιουσία κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς, η σημερινή Διοίκηση προωθεί τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την χαριστική παράδοση της Τράπεζας στους εκλεκτούς της. Αυτή η υπόθεση για μας δεν έχει κλείσει.
 Η Διοίκηση εκμεταλλεύεται την υποβάθμιση του ΣΕΠΕ  και την απουσία ελέγχων και επιχειρεί να εξαναγκάσει εργαζόμενους σε αποχώρηση και μεθοδεύει την καταστρατήγηση των συλλογικών συβάσεων.

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει  τον αγώνα των εργαζομένων, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις έπραξε και θα φέρει το θέμα στη Βουλή. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά από τη Ρόδο: «Μεγάλη η ευθύνη του Πρωθυπουργού για το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής»Βασίλης Κεγκέρογλου: «Όλα στο φως, για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς»