Σε Δηλώσεις, Διάφορα

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Πυροσβέστες, εθελοντές, κάτοικοι δίνουν για μια ακόμη μέρα την μάχη για να δοθεί τέλος στον εφιάλτη της φωτιάς στην Εύβοια και άλλες περιοχές. Επαναλαμβάνουμε την έκκληση να διατεθούν επιτέλους όλα τα μέσα για να σταματήσει η καταστροφή.

Θα χρειασθεί άμεσα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης, ώστε η ελπίδα να ξαναγυρίσει στα καμένα. Και η αναμόρφωση εκ βάθρων του συστήματος Πολιτικής Προστασίας με έμφαση στον τομέα της πρόληψης και της αποκέντρωσης καθώς το κυβερνητικό σχέδιο δοκιμάστηκε και απέτυχε.

Πρώτα από όλα η κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση στήριξη των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους σε όλες τις πληγείσες περιοχές. 

Η απογοήτευση τους πνιγεί.

Η ταλαιπωρία τους δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Να ενισχυθούν οικονομικά και να στεγαστούν σε αξιοπρεπή καταλύματα (σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια) μέχρι να μπορέσουν με τη συνδρομή της πολιτείας να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Επιτέλους αποτελεσματικές δράσεις από την Κυβέρνηση.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Κάνω έκκληση να διατεθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέσα, για να σταματήσει η καταστροφή της Εύβοιας»Φώφη Γεννηματά: «Η άμεση αντικατάσταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας είναι το πρώτο βήμα πραγματικής ανάληψης ευθύνης»