Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Ανακοίνωση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής

Αφού πρώτα απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας και στον εμβολιασμό κατά της COVID-19, η κυβέρνηση στέλνει τώρα τον λογαριασμό στους πολίτες. Απέτυχε να ανακόψει τη διάδοση του ιού, απέτυχε να ενισχύει το ΕΣΥ, απέτυχε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Και τώρα, χωρίς να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για την ανικανότητα και την αδράνειά της, καταλήγει σε ακραία διοικητικά μέτρα, αμφισβητούμενης αναλογικότητας και αποτελεσματικότητας, προσπαθώντας να καλύψει την ολιγωρία της.

Εμμένουμε στην ανάγκη να δοθούν, έστω και τώρα, ακόμη περισσότερα θετικά κίνητρα, όπως έχει γίνει σε άλλες χώρες, που έχουν πετύχει μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού, χωρίς την απειλή κυρώσεων.

Δεν θέλουμε, ωστόσο, να δώσουμε άλλοθι στην κυβέρνηση και στους ‘’καλοθελητές’’ που θα σπεύσουν να “θολώσουν” το πολιτικό μας μήνυμα. Παρά τις ενστάσεις μας για τη γενικότερη στρατηγική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και τον τρόπο επιβολής του μέτρου, υπερψηφίζουμε τη διάταξη.

Επιβεβαιώνουμε, με τη στάση μας, τη σταθερή μας υποστήριξη στον εμβολιασμό, ιδίως των πλέον ευάλωτων ομάδων. 

Εμβολιαζόμαστε γιατί Νοιαζόμαστε.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Γιώργος Φραγγίδης: «Επιβάλλεται να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στους ανθρώπους του»Μιχάλης Κατρίνης: «Αμετανόητη και διχαστική η κυβέρνηση παρά την έκρηξη της πανδημίας»