Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ

1Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΟΔΗΓΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12/2021

  1. Δεν ψηφίζει κανείς στη σημερινή εκλογική διαδικασία εάν δεν βρίσκεται το ονοματεπώνυμό του, μετά από αναζήτησή του στο tablet.
  2. Στην περίπτωση που προσέρχεται εκλογέας και δηλώνει ότι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα στον α΄γύρο και ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ, και εφόσον προκύπτει ότι από την κατάσταση των ψηφισάντων έχει πράγματι ψηφίσει στις 5 Δεκεμβρίου, τότε κυκλώνεται το όνομά του στην παλιά κατάσταση της 5ης Δεκεμβρίου και ψηφίζει. Η κατάσταση αυτή επισυνάπτεται στο πρακτικό εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου. Επίσης στο πρακτικό αναγράφονται όλες οι παρόμοιες περιπτώσεις.
  3. Αυτονόητο είναι ότι ο αριθμός των ψηφισάντων στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας πρέπει να είναι ίδιος με όσους ψήφισαν συνολικά.
  4. Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μπορούν να λάβουν αντίγραφα των καταστάσεων ψηφισάντων ανά τμήμα για λογαριασμό του υποψηφίου και μόνο.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο  Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΕΔΕΚΑΠ: Eγκύκλιος για τις επαναληπτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου 2021Ανακοίνωση ΕΔΕΚΑΠ για τα εκλογικά αποτελέσματα της 12ης Δεκεμβρίου 2021