Σε Δηλώσεις

Το πρόβλημα της αδιαφανούς τιμολόγησης και της παραπλάνησης των καταναλωτών με τις απίστευτες διακυμάνσεις της ρήτρας αναπροσαρμογής το είχαμε επισημάνει από τους τελευταίους μήνες του 2021. Ζητούσαμε τότε την καθιέρωση προτύπων τιμολογίων, ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής τί συμβόλαιο τελικά υπογράφει και τί αναμένεται να πληρώσει.

Μετά και από τις νέες σοβαρές καταγγελίες για τις μονομερείς αλλαγές συμβολαίων από σταθερά σε κυμαινόμενα, εμείς επιμένουμε στις καθαρές κουβέντες.

Ζητάμε πλαφόν στην ρήτρα αναπροσαρμογής τώρα, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να διασφαλιστεί η διαφάνεια στην τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας. 

Άμεση αλλαγή του κώδικα προμήθειας, ώστε τα σταθερά τιμολόγια να παραμένουν σε κάθε περίπτωση σταθερά, χωρίς υποσημειώσεις και ήξεις αφίξεις διατυπώσεις.

Ήδη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ετοιμάζει την υποβολή σχετικής ερώτησης.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη για το θανατηφόρο ατύχημα στο εργοστάσιο της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών στα ΓρεβενάΕυαγγελία Λιακούλη: «Κυνική παραδοχή της Κυβέρνησης: "η διαβούλευση είναι τυπική διαδικασία... εμείς κυβερνάμε"»