Σε Δηλώσεις

Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο στην παιδική ηλικία, αγωνιζόμαστε για την ίαση και καλύτερη επιβίωση όλων των παιδιών.

Η εκπαίδευση ειδικών αλλά και γονέων για την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση του παιδικού καρκίνου, καθώς και η πρόσβαση των οικογενειών σε όλη την Ελλάδα σε εξειδικευμένη φροντίδα και σε ένα παράλληλο, δημόσιο σύστημα υποστήριξης της οικογένειας, παραμένει προτεραιότητά μας σε αυτόν τον αγώνα.

H πρόοδος που έχει σημειωθεί, τόσο στη διάγνωση, όσο και στη φροντίδα του παιδικού καρκίνου, έχει αποφέρει σημαντικές βελτιώσεις στα ποσοστά επιβίωσης στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Η εισαγωγή καινοτόμων θεραπειών με νέα φάρμακα είναι τα όπλα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας για καλύτερη επιβίωση των παιδιών που νοσούν με καρκίνο. Η εξασφάλιση της πρόσβασης σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας με την ιατρική ακριβείας, φέρνει ήδη επανάσταση στην αντιμετώπιση του σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά.

Με έγκαιρη διάγνωση, καλύτερη και πιο εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και υποστήριξη, δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη της ζωής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Χρειαζόμαστε μακροπρόθεσμο σχέδιο αναβάθμισης των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας»Δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη για τις συμφωνίες αγοράς των αεροπλάνων RAFALE και των φρεγατών BELHARA