Σε Δηλώσεις

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα ΚΟ Κινήματος Αλλαγής

Η ευθύνη των αποφάσεων για τα θέματα της πανδημίας και των εμβολιασμών ανήκει αποκλειστικά στη Κυβέρνηση, τα μέλη της και τα Κυβερνητικά όργανα και η οποιαδήποτε προσπάθεια μεταβίβασης ή απόδοσής της στις επιστημονικές επιτροπές και τους ίδιους τους επιστήμονες, είναι απαράδεκτη πολιτικά, ηθικά και θεσμικά.

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι η επιστημονική γνώμη και άποψη δεν ποινικοποιείται και η ελεύθερη έκφραση και διατύπωση  της προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Οι Κυβερνητικοί χειρισμοί με ξαφνικές τροπολογίες που κατατίθενται στη Βουλή, όχι απλά εκπρόθεσμες αλλά στο και πέντε (+5)  χωρίς καμιά δυνατότητα διαλόγου υπονομεύουν την εμπιστοσύνη, ρίχνουν ανεπίτρεπτα σκιές στους επιστήμονες και επιπλέον έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα βαυκαλίζεται ο Υπουργός Υγείας ότι δήθεν ενημερώνει τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά για την αντιπυρική περίοδο: «Μέτρα τώρα, τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο»Φώφη Γεννηματά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Δεν ξεχνάμε. Θυμόμαστε, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της θηριωδίας»