Σε Δηλώσεις

Δήλωση Ανδρέα Πουλά Βουλευτή Ν. Αργολίδας, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Είναι γνωστή η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό τομέα με τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και του πετρελαίου, των λιπασμάτων και των αγροτικών εφοδίων να «καίνε» κυριολεκτικά τους παραγωγούς, που αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις πιεστικές οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Την ώρα που οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν τις συνέπειες της ακρίβειας, η κυβέρνηση υπό τον φόβο έντονων αντιδράσεων και σε αμηχανία επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια τους με την επανάληψη μερικών αποσπασματικών μέτρων, των οποίων η υλοποίηση καθυστερεί με δική της ευθύνη.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από δυόμιση χρόνια, η κυβέρνηση δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι με αποσπασματικά μέτρα και αμφίβολης αποτελεσματικότητας μπαλώματα δεν μπορεί να ασκηθεί αγροτική πολιτική.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε δίπλα σε όσους δίνουν τον υπέρτατο αγώνα ζωής απέναντι στον καρκίνο»Νίκος Ανδρουλάκης: «Το κύμα ακρίβειας που μαστίζει τη χώρα, πρέπει να αντιμετωπιστεί με άμεσα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων»