Σε Δηλώσεις

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών Α. Λοβέρδος για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και τους αβοήθητους Αφγανούς διερμηνείς που στήριζαν τους Έλληνες που υπηρέτησαν εκεί

Για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν μίλησε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Δημοκρατία δεν εξάγεται.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους Αφγανούς διερμηνείς που στήριζαν τους Έλληνες που υπηρέτησαν εκεί και είχαν ζητήσει βίζα από την Ελλάδα.

 «Εδώ και μέρες γνωρίζουμε πως οι διερμηνείς που έχουν πλέον εγκλωβιστεί στο Αφγανιστάν είχαν απευθυνθεί στην Ελλάδα. Τί έχει πράξει η ελληνική κυβέρνηση για το ζήτημα; Ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αδιαφόρησαν; Γιατί οι διερμηνείς δεν βοηθήθηκαν;  Τα ερωτήματα αυτά δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα» δηλώνει ο Βουλευτής.  

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Γιώργος Φραγγίδης: «Αναίτια και αντιδημοκρατική η απέλαση του Γ. Βαρυθυμιάδη από την Τουρκία»Παύλος Χρήστιδης: «Χρειάζονται κυβερνητικές απαντήσεις για τη φωτιά που καίει στη Δυτική Αττική»