Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Tύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη

Είμαστε απέναντι στην αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ και την αμνησία της Νέας Δημοκρατίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρία κόμματα σε ένα. Τη μία είναι αντιμνημονιακό, την άλλη αγαπάει τους Ευρωπαίους και στο τέλος του φταίνε οι πολιτικοί του αντίπαλοι για αυτά που του καταλογίζουν οι Ευρωπαίοι. Δεν πιστεύουμε και στην ανάλυση που κάνει η Νέα Δημοκρατία και για το χθες αλλά και για το αύριο της χώρας. Έχει πάθει αφωνία για την περίοδο του 2004-2009 τότε που εκτοξεύτηκε το δημόσιο χρέος αλλά και το έλλειμμα, δεν ξεχνά κανείς και τι έλεγε τις πρώτες μέρες του μνημονίων. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αποτελούν τις δύο όψεις ενός νομίσματος, άλλα έλεγαν στην αντιπολίτευση και άλλα έκαναν όταν ήρθαν στην κυβέρνηση. Αυτό δείχνει ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλος μας, είναι η αναξιοπιστία της πολιτικής.

Σε μία σειρά ζητήματα που αφορούν από την οικονομία ως το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία ταυτίζονται απόλυτα. Εμείς είμαστε απέναντι και στον ιδεολογικό εκφραστή της συντήρησης που είναι η Νέα Δημοκρατία και στον πρακτικό εκφραστή αυτών των πολιτικών που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που ζητούν οι πολίτες είναι να μην παρεμβαίνει ο Ρασπούτιν και ο κάθε πολιτικός προϊστάμενος στη Δικαιοσύνη, να μην ακούνε υποσχέσεις ότι θα μειωθεί η φορολογία και μετά να βλέπει αυξήσεις στους έμμεσους φόρους όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια, να μην είναι κρατικοδίαιτη η επιχειρηματικότητα. Εμείς θέλουμε ισχυρή εντολή από τους πολίτες και θα γυρίσουμε όλη τη χώρα για να ανακτήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μαζί τους. Αν οι πολίτες μας δώσουν την εντολή να φτιάξουμε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος αυτό και θα κάνουμε. Αν οι πολίτες μας τοποθετήσουν στην αντιπολίτευση αυτό και θα πράξουμε. Οι εκλογές γίνονται για να μιλήσουν οι πολίτες και οι πολίτες μιλούν όταν γίνονται εκλογές.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.