Σε Δηλώσεις

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση για την αντίδραση της απέναντι στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης.

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε μέσα σε λίγους πόντους χιόνι. Χωρίς ρεύμα βρίσκονται για 2 ή και 3 ημέρες 250.000 νοικοκυριά, ενώ έμειναν  και για πολλές ώρες χωρίς νερό.

Η κυβέρνηση θεώρησε ότι το κλείσιμο της εθνικής οδού αρκούσε, κίνηση που έγινε υπό το κράτος του πανικού, αφού αυτοί που την αποφάσισαν γνώριζαν ότι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, ενώ δεν υπήρχε ούτε προετοιμασία αλλά ούτε και σχέδιο.

Με μεγάλη καθυστέρηση ζήτησαν τη συνδρομή του στρατού και της πυροσβεστικής για να καθαρίσουν τους δρόμους και να μαζέψουν τα πεσμένα δέντρα ενώ ο αρμόδιος Υπουργός για την πολιτική προστασία κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στα προβλήματα ηλεκτροδότησης, μας παραπέμπει στον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ, σε μια εμφανή κίνηση μετάθεσης ευθυνών!».

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη προσπάθησε να επιπλεύσει με επικοινωνισμούς αλλά τελικά βούλιαξε σε λίγους πόντους χιόνι», επισήμανε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε ότι οι μόνοι που αξίζουν συγχαρητήρια για την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση τους είναι το προσωπικό της πυροσβεστικής, του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και των ενόπλων δυνάμεων που έδωσαν τη μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι πολίτες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παναγιώτης Βλάχος: «Μήδεια»: από την «επανίδρυση» του κράτους στην επιτελική ανικανότηταΗ ετοιμότητα της πολιτείας απέναντι στη «Μήδεια» αποδείχθηκε κενό γράμμα και στην περίπτωση των προσφύγων και αιτούντων άσυλο