Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ NEWS 247

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΗ

Τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι η πολιτική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο μεγαλύτερος χορηγός της ΝΔ.

Η περίπτωση Κατσιφάρα: ο Απόστολος Κατσιφάρας, που στηρίχθηκε από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, υπέστη τον άκομψο εναγκαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Άλλωστε φάνηκε και από τις προηγούμενες εκλογές πως ό,τι ακουμπάει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο χρυσός δεν γίνεται!

Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο χώρο, που κράτησε όρθια τη χώρα ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Επιδιώκουμε τη στήριξη των πολιτών, ώστε να έχουμε δυνάμεις να βάλουμε ανάχωμα στη συντηρητική πολιτική που αναμένεται να επελάσει μετά τις εθνικές εκλογές.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ έδωσε τον πολιτικό συμβολισμό της διεύρυνσης του χώρου μας προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

Στην κρίσιμη μάχη της 7ης Ιουλίου δεν περισσεύει κανένας.

Καλό θα είναι όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη καθώς οι κινήσεις που γίνονται εν θερμώ δυσχεραίνουν την πορεία μας.

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει μεγάλο κακό στον τόπο.

Η αντιπαράθεσή μας έχει σχέση με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν, απογοητεύτηκαν και σήμερα αναζητούν διέξοδο.

Αυτή τη διέξοδο επιχειρούμε να τους δώσουμε.

Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ, δεν θα αρκεστούμε να δώσουμε ένα βολικό συμπλήρωμα, για να προκύψει πλειοψηφία. Το ζητούμενο της επόμενης μέρας είναι το μίγμα της πολιτικής που θα εφαρμοσθεί.

Για να μπορέσουμε όμως να επιβάλουμε προοδευτική ατζέντα απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ, θέτουμε ως προϋπόθεση την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών ακόμα και σε σύγκριση με τις Ευρωεκλογές.

Αν δεν πάρουμε αυτή την εντολή από τον ελληνικό λαό, θα αντιπολιτευτούμε υπεύθυνα.

Όποια εντολή και να μας δώσει ο ελληνικός λαός, εμείς θα την τιμήσουμε. Αν θέλει Κίνημα Αλλαγής ισχυρό να επιβάλλει προοδευτική ατζέντα στη διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα, να ψηφίσει Κίνημα Αλλαγής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.