Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Τομέα  Δημόσιας Διοίκησης του Κινήματος Αλλαγής

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στη βουλή σε μια συζήτηση που είχε με έναν παλιό αυτοδιοικητικό λέγοντας ότι «όλα αυτά  που έχουν φτιάξει, τους νόμους, τις διαδικασίες, τις διαύγειες, τα διατάγματα, τις εγκρίσεις, τα δέκα επίπεδα είναι ένα «κάστρο» για να μην μπει και φάει και κάποιος άλλος».

Αυτή είναι η λογική ενός ανθρώπου που τηρεί διπλά βιβλία και αντιλαμβάνεται τον δημόσιο κορβανά ως τραπέζι απλωμένο στο οποίο είναι καλεσμένος να φάει και να πιεί. Είναι η λογική του κοτζαμπάση που δεν αφήνει τη χώρα να ορθοποδήσει. Αυτή τη λογική πολέμησε και συνεχίζει να πολεμά η προοδευτική παράταξη. Η Διαύγεια είναι μια από τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε η οποία αγαπήθηκε από τον κόσμο γιατί:

  • Δυσκολεύει κάθε Πολάκη να εφαρμόσει τις γνώριμες πρακτικές τήρησης διπλών βιβλίων.
  • Ρίχνει φως στις απανωτές αυξήσεις των θέσεων μετακλητών και συμβούλων που δημιουργούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με σκοπό το βόλεμα ημετέρων
  • Αποκαλύπτει τις χιλιάδες ώρες υπερωριών που μοιράζουν σε υπεράριθμο προσωπικών φορέων του δημοσίου το οποίο όχι μόνο υπερωρίες δεν εργάζεται, αλλά είναι τόσο υπεράριθμο που ούτε που να καθίσει δεν έχει (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.)
  • Εκθέτει τους πάμπλουτους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίοι επιμένουν να εισπράττουν επιδότηση ενοικίου.

Η Διαύγεια είναι ο καθρέφτης της διακυβέρνησης που ασκούν όσοι είναι στην εξουσία. Αν η εικόνα της δεν αρέσει στον κ. Πολάκη, ας φροντίσει τον εαυτό του αντί να τα βάζει με τον καθρέφτη. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής την Διαύγεια την εμπνευστήκαμε, την νομοθετήσαμε, την δημιουργήσαμε και θα την προστατεύσουμε!

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.