Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Άμυνας Κινήματος Αλλαγής

Σήμερα, 8 Νοέμβρη, η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, τιμώντας παράλληλα όλους διαχρονικά τους Αεροπόρους που θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος στον πόλεμο και στην ειρήνη.

Η Πολεμική Αεροπορία μας, με τον άρτιο επαγγελματισμό και το απαράμιλλο θάρρος των αεροπόρων μας, αποτελώντας τη σπονδυλική στήλη της αμυντικής θωράκισης της χώρας και ταυτόχρονα την αιχμή του δόρατος της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιμετωπίζει καθημερινά με αποτελεσματικότητα την Τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, επιδεικνύοντας το μεγαλείο της. 

Το Κίνημα Αλλαγής, αναγνωρίζοντας το διαχρονικό έργο και την ιστορική προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας στη χώρα, επιθυμεί να ευχαριστήσει το έμψυχο δυναμικό της, που παρά την οικονομική στενότητα, με άμεση επίδραση στη διαθεσιμότητα των οπλικών συστημάτων, υπερασπίζει με αυταπάρνηση καθημερινά, νύχτα και μέρα, επιτυχώς, την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, εκτελώντας στο έπακρο το καθήκον του, προσφέροντας παράλληλα μεγάλο κοινωνικό έργο. 

Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Να φροντίσει άμεσα η Κυβέρνηση για την ασφαλή μετακίνηση των νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στις ακριτικές στρατιωτικές μονάδεςΣυντριπτική ήττα του Υπ. Παιδείας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη Αιρετών των Υπηρεσιακών συμβουλίων των εκπαιδευτικών