Σε Δηλώσεις

Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου, υπεύθυνης Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, για τα επεισόδια στη σημερινή μαθητική συγκέντρωση

Όταν η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απαντά με δακρυγόνα στα κεντρικά αιτήματα μαθητών, γονιών και Εκπαιδευτικών να συγκροτηθούν ολιγομελή τμήματα, να πραγματοποιηθούν προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας, μετατρέποντας μια διαμαρτυρία σε πεδίο μάχης, φταίμε εμείς που επιμένουμε ότι πίσω από τις λουστραρισμένες συνεντεύξεις της Υπουργού Παιδείας δεν υπάρχει Τίποτα. Κανένα σχέδιο, καμία προετοιμασία και κυρίως κανένα ενδιαφέρον για το Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο και την Εκπαιδευτική Κοινότητα. 

Την ανικανότητα διαχείρισης μιας προαναγγελθείσας κρίσης στον χώρο της εκπαίδευσης ας μην τη φορτώσει άλλη μια φορά η Υπουργός σε όλους πλην του εαυτού της. Ο ενήλικας ξεχωρίζει από το ακαταλόγιστο της ανηλικότητας κυρίως γιατί αναλαμβάνει τις ευθύνες του και πληρώνει τους λογαριασμούς του.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να έχει πολιτικά δικαιώματα»Παύλος Χρηστίδης: «Όλοι οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής δίνουν τη μάχη ανασυγκρότησης της χώρας και του χώρου στην πρώτη γραμμή»